Gáz ha kevés követőm van instán?
Régen elég nagy hírnevem volt. De valami miatt eltűntem több évre senki se tud rólam semmit szinte. A lényeg az hogy nem igazán akarom bekövetni az összes ismerősöm. Max aki érdekel de az nagyon kevés.
Szóval látni fogják hogy alig van követőm és én se követek sok embert. Nem fognak kinevetni, hogy "na a hülye lány már nem menő"?
Mielőtt azt hinné valaki, nem prostitualt voltam vagy ilyesmi, nem azért tűntem el, ezt ők is tudják,hogy nem lennék képes ilyesmire. Illetve tudják hogy rendes munkahelyen dolgozok.
A kérdéseddel kapcsolatban felmerült nekem is két dolog:
1.Ugyebár említed,hogy nem minden ismerősöd követnéd vissza,tehát:akkor ki lenne olyan,aki látná,vagy láthatná ,hogy kevés követőd van?
2.Nem tudom hány éves vagy és milyen véleménnyel vagy a jelen világról ,de az Insta számoktól nem leszel több ,sem kevesebb az nem jelent semmit,azok a fiatalok ,akik ebbe nőnek bele azt hiszik ,hogy az bármit jelent,mint ahogy te is írod "menő",de miért lenne menő,szimpla számok,civil életben sem vagy attól pengébb ,hogy van 100+ ismerősöd,főleg ha feléről azt sem tudod ki,de ha tudod is mit számít,mivel vagy te feljebb ugyebár? Ilyen gondolataid ne is legyenek!
Ment a zöld kéz.
Én ezt nem is így értettem, hogy akkor az már nem ember..
Mer ha így gondolnám akkor eddig is fent lettem volna követőket gyűjteni.
Hanem mivel régen "híresebb" voltam, most már nem leszek az.
És szerintem amint felkerulok, híre fog menni, hogy elő kerültem. Aztán majd egy-két ember magyarázhat hogy már nem vagyok akkora sztár.
21 vagyok
Mer gáz ha van instam?
Én sose unatkozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!