Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gáz ha kevés követőm van instán?

Gáz ha kevés követőm van instán?

Figyelt kérdés

Régen elég nagy hírnevem volt. De valami miatt eltűntem több évre senki se tud rólam semmit szinte. A lényeg az hogy nem igazán akarom bekövetni az összes ismerősöm. Max aki érdekel de az nagyon kevés.

Szóval látni fogják hogy alig van követőm és én se követek sok embert. Nem fognak kinevetni, hogy "na a hülye lány már nem menő"?

Mielőtt azt hinné valaki, nem prostitualt voltam vagy ilyesmi, nem azért tűntem el, ezt ők is tudják,hogy nem lennék képes ilyesmire. Illetve tudják hogy rendes munkahelyen dolgozok.

2020. jún. 2. 21:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Neked meg ennyi erővel gyk.
2020. jún. 3. 09:21
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem tagadom, de az insta rosszabb.
2020. jún. 3. 09:27
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom ,hogy ki voltál/vagy ,azt meg főleg nem ,hogy ez mért számít ennyire,nem az Instagram az élet,ez csak egy 21. századi baromság ,egy szimpla képmegosztó oldal ,amibe többen ,többet látnak bele és néhányan többre használják! Ne abból indulj ki,hogy mekkora celebek vannak a világon és hogy ők ott promózzák az eladandó cuccukat ,olykor hazudva is. A világ nem ennyiből áll,hogy van instád ,megnézik ,hogy mennyi követőd van ,vagy ismernek ,hogy ki vagy (normál esetben) ,aztán ha látják hogy nincs követőd kiröhögnek?! Egy nem létező ,kézzel nem megfogható virtuális semmi dologról beszélünk,aki ez alapján ítél meg valakit az már alapjáraton nem normális,szimplán szóra se méltatnám. Teszem hozzá sajnos vannak ilyen emberek ,de ez a 21. század,a gyerekeknek most már kellene alapvetően olyan oktatás is ,ahol elmondják nekik,hogy ez nem jelent semmit,mert ha nem ,elég nagy sz*rban lesz a világ,bár te már azért nem vagy gyerek,de gondolom érted mire gondolok.Hidd el ,vannak normális emberek,akik nem az Insta számokat figyelik,csak az számít,hogy a való életben és abból kiindulva milyen ember vagy ,a virtuális dolgok ne alakítsák benned ezt az érzést ,ne ennek akarj megfelelni! Kicsit gondolkozz kívül állóbban,bár tudom,hogy ezt elég nehéz a tech uralta világban,de próbáld meg.

UI: Semmit sem rossz szándékból írtam,még ha valamit úgy is értelmeznél! Szimplán légy önmagad a VALÓ világban és ne számítson semmi, ami az interneten van!

2020. jún. 3. 15:08
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt nagyon értelmesen és normálisan leírtad:)

Igazad van Neked is!

Igazából nem csak az a korosztaly gondolja így hogy az élet erről szól mer nagyon sok korombelinek ez is mint a fb kb letfontossagu.

2020. jún. 3. 17:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Én is korod beli vagyok,mindössze 2 évvel idősebb. Nálam az Insta és a Facebook addig tart,hogy megnézem mi újság az ismerőseimmel ,bemegyek azokba a csoportokban ,ahol "dolgom van" és kb ennyi.Arról szól az élet ,amiről akarod,ha vannak igazi barátaid ezt ők is meg fogják érteni,sőt ugyan így fogják talán csinálni!;) Az információkról és az üzenetekről sosem fogsz lemaradni,sőt magadról sem kell kiraknod semmit,mert nem kötelező! Bár tudom,nálunk is a telefon nyomkodás volt a menő suliba a legtöbb helyen,főleg lányoknál,de azért azóta durvult a szituáció ebben biztos vagyok.

2020. jún. 3. 18:30
 16/21 A kérdező kommentje:

Én illetve az osztályomtarsaim is teljesen mások voltunk. Fura de nagyon keveset nyomtuk inkább állandóan beszéltünk stb. Ha elő is vettük max egy kis fb meg inkább mindig játszottunk🙂

De jaa a mai gyerekek mások. Mintha kényszerből nyomnák már néha 😀

2020. jún. 3. 18:50
 17/21 A kérdező kommentje:
Osztálytársaim#
2020. jún. 3. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Nyilván azért nálunk sem volt mindenkire igaz,főleg amikor érettségin voltunk,hiszen ott azért tényleg figyelni kellett ,főleg 2 év szűkített időszak miatt ,de többségünk tényleg ott azért ment ki szünetre ,hogy pihenjen kicsit. Bár a régebbi szaksulis osztályomban meg ugyebár szaksuli lévén lazább volt egy csöppet minden,ráadásul ott nem volt egyenlő semmi, 14 lány és 2 fiú osztozott egymáson ,ott azért a lányok előkapdosták,meg nem bírtak magukkal ,főleg ha rossz napjuk volt.😁

UI: Nem rég láttam olyat,hogy egy srác kijött a vonathoz a barátnőjéhez,segített neki,nyomott egy cuppanósat ,aztán kézen fogva elindultak ,kezükben a telefonnal,nem hittem el. 😲

2020. jún. 3. 19:33
 19/21 A kérdező kommentje:

Hát igen ez már egy kellék, kiegészítő nekik.

Megszokásból a kezükben marad.

Jo lenne ha valami értelmeset olvasnanak, tanulnanak a telefonon.. Már annyi jó appot csinálnak meg videót.. Dehat a tiktok az jobban érdekli sajnos őket

Az instat azért szeretem mert vannak pl ügyes szakácsok szeretem nézni a munkáikat, illetve aki érdekel azt látom csak. Facebookon viszont bejeloltek olyan emberek régen akiket nem igazán szerettem és állandóan posztoltak magukról meg faszsagokrol.. De törölni nem akartam mer nem akartam bunkó se lenni. Aztán végül inkább jobb is hogy onnan töröltem magam nem hiányzik.

2020. jún. 3. 19:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
3 éve, kemény 30 követőm van Xd
2020. jún. 3. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!