Instagramra akármennyire jó képet teszek fel, nem lesz több követőm. Mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 20:47
2/16 A kérdező kommentje:
Mitől lesz sok követőd a meztelenkedésen kívül?
2020. dec. 20. 21:12
3/16 anonim válasza:
Mi alapján ítéled meg, hogy jó a kép, amit felteszel?
4/16 A kérdező kommentje:
Te mi alapján ítéled meg, hogy finom az étel amit eszel az étteremben?
2020. dec. 20. 21:36
5/16 anonim válasza:
Jó akkor linkelj, hogy legalább szubjektíven megállapíthassuk milyen :D
6/16 anonim válasza:
Tényleg erre gondoltam, és már megint nem a rosszindulat, egyszerűen csak megkérdezem, mi alapján jó? Jó a fehéregyensúly? Jók az árnyékok, a fények? A kép legsötétebb pontja nem több, mint 95%? A legvilágosabb pont kisül vagy van benne érték? Jó a kontraszt, nem túlszaturált?
Én nem vagyok szakács, nem tudom megítélni, hogy "jó-e" az étel, csak azt, hogy nekem ízlik-e Pierre lehet azt mondaná, hogy ez ritka szar amúgy, de ő ehhez ért. Én meg grafikus vagyok :)
7/16 A kérdező kommentje:
Ahhoz nem kell szakácsnak lenni, hogy megmondja valaki, h finom az étel! Se grafikusnak ahhoz, h megmondja jó a kép! Ennyi erővel aki nem autógyárba dolgozik dizájnerként az nemtudja megmondani egy ferrari ról, hogy az szép?
2020. dec. 21. 11:31
8/16 anonim válasza:
Kötözködsz és nem akarod megérteni, amit mondok, szevasz!
9/16 anonim válasza:
De egy linket igazán küldhetnél, hogy egyáltalán lássuk, hogy mi az a "minőségi" content
10/16 A kérdező kommentje:
Ne haragudj. A kötözködés leghalványabb szándéka sem merült fel bennem.
Az instagram mint felület "öregülhetett" el, mert mindenki más már feltöltött baró képeket, így egy jó kép már nem elég.
2020. dec. 21. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!