Mit tegyek, hogy több instagram követőm legyen?
Figyelt kérdés
Szerintem egy tök korrekt és igényes idézetes-mémes oldalt vezetek, már több mint egy hónapja, mégis csak 3 követőm van.
-használok hashtageket, megjelölök embereket
-nem zaklatok senkit azzal, hogy kövessen be (korábbi rossz tapasztalat, egy másik oldalam nagyon elment rossz irányba emiatt)
-nem követek be 200 profilt csak azért, mert hátha visszakövetnek
Szóval arra várok, hogy megtaláljanak, de ez nem nagyon történik meg.. Valaki help?
2021. okt. 3. 22:36
1/19 anonim válasza:
Hirdess valami nyereményjátékot a legtöbb megosztó vagy feliratkozó közt valami menő díjjal :D
3/19 anonim válasza:
Ha lány vagy és néha kidobsz egy bikinis képet máris lesz rögtön 200 követőd minimum, ez ilyen.
5/19 anonim válasza:
Mi az oldalad neve? A linken csak egy play áruházas oldal jön be:) legalábbis nekem :D
6/19 anonim válasza:
Nekem a saját kezdő oldalam jön be.
7/19 A kérdező kommentje:
idezetek_a_kodbol :D
2021. okt. 4. 17:07
8/19 anonim válasza:
Hát érdekes 😂 így se ad ki semmit az instan se, nem tudom akkor mi lehet a baj. :(
9/19 A kérdező kommentje:
Oh neked még működik az insta? :c Nekem elment minden fb-s app, de már cikkeztek is róla. Ha visszajön, ránézek.
2021. okt. 4. 18:56
10/19 anonim válasza:
Igen lehet amúgy ez lehetett a baj és ezért nem adta ki.. Ha helyre állt nézem újra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!