Máshol is ennyire rosszak a Vodafone-UPC szolgáltatásai, vagy csak itt?
Előre leszögezném: nem panaszkodásból vagy hirtelen felindulásból készült a kérdés, miután mostanra a dühöt az őszinte kíváncsiság vette át, amit az ügyfélszolgálat nem tud kielégítően csillapítani.
Jelenleg Budapest I. kerületében lakunk. Amióta a Vodafone átvette a UPC-t, nem túlzok, hetente több órára elmegy az internet és a tévé. A probléma okát és fennállásának időtartamát sohasem tudják megállapítani. Az ügyfélszolgálat mindig tisztában van a problémával, szóval nem kifejezetten a mi készülékeinkkel van a baj, ám arra a kérdésre, hogy ez miért van, vagy hogy csak itt van-e mindig baj vagy máshol is, sosem kaptunk eddig választ. Korábban egyébként a 14. kerületben laktunk, és ugyan akkor még UPC volt, de szerintem két év alatt egyszer ment el a net.
Szeretném, ha leírnátok a tapasztalataitokat, kíváncsi vagyok, hogy Budapesten kívül, és más kerületekben is ugyanez-e a helyzet, mert ha tényleg ennyire súlyos, mindenképpen váltani szeretnénk a hűségidő lejárta után.
Köszönöm!
Nekem 3-4 napja feltűnően rossz a net, YouTube videók lejátszása (vagy akár YouTube premiumon videó nélkül, CSAK a zene lejátszása!!) érdemi várakozás nélkül kb. lehetetlen. Baromi idegesítő, főleg úgy, hogy kb. 2 hónappal ezelőtt lett 1000-es a net, mellette cseréltek routert is, ami mondjuk jól néz ki legalább.. Amikor cserélték, feltűnően gyorsabb volt, örültem is, mert nem volt probléma egy darabig.
Azt mondjuk már régóta tapasztalom, hogy a hálóban rosszabb a net, mint a nappaliban, ami mondjuk teljesen érthető, tekintve, hogy a nappaliban van a router, de sokszor azért bicskanyitogató, hogy mennyivel szarabb a hálóban..
A napokban viszont rekord, még sosem volt ennyi ideig ilyen "belassulás", és több kimaradás, függetlenül attól, hogy a nappaliban vagy a hálóban vagyok.
Pécs
14: Más meg a Digit szídja és a Vodafone-al van így.
Ez annyira szubjektív...
Tök mindegy, csak valamit szídjunk, meg valamivel igazoljuk, hogy jó döntést hoztunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!