Milyen SMTP kiszolgálót használnál a helyemben?
UPC előfizetőként kezdtem, de felvásárolta őket a Vodafone. Ha dolgoztam, akkor az egyetemi SMTP kiszolgálót használtam, ha meg itthonról írtam levelet, akkor az smtp.upcmail.hu kiszolgálót. Saját domainem, és levelezési címem van, mert már korábban eluntam, hogy a szolgáltató váltással megváltozik a mailcímem.
Most a kedves Vodafone megszüntette a levelezési szolgáltatást, és az smtp kiszolgálást is.
Az ügyfélszolgálat azt a tanácsot adta, hogy álljak át ingyenes szolgáltatóra, és állítsam be a smtp.gmail.com címet. Utánaolvastam, de kiderült, hogy ingyenes ugyan, de csak regisztrált felhasználóknak, tehát akiknek gmail-es email címük van, azoknak. Nem gmailes emailcímmel hiába állítok a Thunderbirdben gmailes smtp kiszolgálót, a sajátdomaines emailcímemet nem szolgálja ki, időtúllépéses hibaüzenetetet kapok :-)
A visszapattanó levelek korrekt kezelése miatt nem akarok a gmailes fiókomban a "fiókok és importálás" "Levél küldése másik címről" lehetőséggel kavarni.
Te milyen smtp kiszolgálót használnál a helyemben? Az sem baj, ha fizetős, ha már a nyomorult Vodafone ennyire sóher.
"Saját domainem, és levelezési címem van"
Akkor van levelezési tárhelyed, így levelezési szolgáltatód is.
Az nem biztosít SMTP-szolgáltatást?
"Sajnos nincs SMTP szolgáltatás a tárhely mellé"
Ha nem vagyok indiszkrét: ki a tárhely-szolgáltató?
HostMax-ék.
De azóta rendeztek nekem smtp szolgáltatást.
Van nyilván freemailes és gmailes email címem is. De a domain-hez tartozó emailemet használom hivatalos levelezésekben. És olyan webshopokban, ahol rendszeresen vásárolok.
És amiatt nem szerettem volna társított meg csatolt meg kapcsolt címet a freemailhez, vagy a gmailhez, mert a visszapattanó [kézbesít(het)etlen] leveleket is precízen meg szeretném kapni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!