DIGI-nél miért ilyen olcsó a vezetékes internet?
Figyelt kérdés
Néztem az én címemre van telekom is meg DIGI. A telekom 5700 forint 150/50-es net. A DIGI meg 3100 forint az 1000/300-as. Nem értem miért van ekkora különbség. Esetleg él a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve?2021. aug. 12. 13:30
1/11 anonim válasza:
A digi optikaikábeles hálózata nincs mindenhol kiépítve, aztán gondolom erre utazik a telekom hogy ott majd nincs más alapon kifizetik a több pénzt a lassabb szarjukért.
2/11 anonim válasza:
A Digi nem költ fölösleges dolgokra, például óriási székház (voltam a Telekom székházban, nem semmi...), amit fenntartani egy vagyon. Így nem kell magas havidíjat kérni. Meg ott spórol ahol tud, aminek nem feltétlenül híg a leve. Például nem kódolja a tévéadást, ami csak jó, mert bármilyen készülék befogja, nem kell vacakolni. A hibaelhárítás kicsit nehezebben megy, de nem vállalhatatlan szint. A net hasít, ha rendeltetésszerűen van használva (nem egyszerre, azonos időben esik neki az összes előfizető a hálózatnak). A modemjük egy trágya, de az helyettesíthető saját routerrel, így az nem gond.
3/11 anonim válasza:
A Telekom mindenhok ott van, falun is optikát ad. A Digi csak oda húzza ki a kábelét ahol sokan laknak, javarészt lakótelepekre. Sokkal de sokkal olcsóbb a fejlesztés és fenntartás díja .
4/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem híg a leve. Nekem is cserélték 100-asról 1gb/sec-re és nem változott a díj. Stabilan hozza a letöltési sebességet és csak karbantartáskor nincs net. Eddig semmi problémám nem volt vele.
5/11 anonim válasza:
"A Telekom mindenhok ott van, falun is optikát ad." no persze .digi azért letörte annak idején a karteles buzzik árait
6/11 anonim válasza:
Ez a kérdés aktualitását veszti, amint a 4iG (NER) beszáll a piacra.
7/11 anonim válasza:
Én ki nem állhatom a kormányt meg a disznóságaikat, de attól hogy Mészáros bekebelezi a Digi-t miért kéne automatikusan azt bele látni hogy elbasszák a szolgáltatást?
8/11 anonim válasza:
7es azért mert akkor a kartel részévé válik a digi
9/11 anonim válasza:
1. az áremelés nem feltétlenül jelent "el..baszást" (bár attól még az is bekövetkezhet)
2. nézzetek utána, milyen területeken volt eddig jelen, és melyekre kíván a jövőben összpontosítani
10/11 anonim válasza:
...lemaradt:
3. az "állami pénzbelelapátolás" nemigen lesz elég forrás nekik. Igen drága dolog ám az "űrkutatás", kell a nép pénze IS...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!