Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Normális, hogy több, mint 1...

Normális, hogy több, mint 1 napja nincs Vodafone vezetékes internet?

Figyelt kérdés

Pár hete már megtörtént ugyanez a probléma, akkor 2 teljes napra ment el az internet, ugyanis vmi központi hiba lépett fel náluk. Most megint, tegnap reggel óta nincs internetem… Azt igérték, hogy estig elhárítják, viszont már eltelt 1 nap és továbbra sem jött vissza. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és csak hümmögtek, hogy fogalmuk sincs, mikor lesz újra internet. Többet nem tudtak mondani.

Ez elég dühítő, főleg hogy azért ugye ez már 1 hónap alatt 2x is előfordult, nekem pedig dolgoznom kell !!!

2021. júl. 9. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Persze, hogy normális.
2021. júl. 9. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
24%

Teljesen normális, szerződést olvasd el, megvan adva, hogy kb 365 napból elég nekik 330-at biztosítani - vagy %osan, ha azt nem lépik túl, akk nem is reklamálhatsz - több szolgáltatónál se. Sajnos ami elromolhat el is fog, főleg ha több éves hálózatról van szó, plusz a 40 fok se a legkedvezőbb.

Ha van lehetőséged, akkor menj be munkahelyre, ha nincs akkor pl mobil internettel próbáld megoldani.

2021. júl. 9. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
A Telekomnál ilyen nem szokott előfordulni.
2021. júl. 10. 17:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Meghaladta a 48 órát, ma délben visszakapcsolták, viszont ez volt az utolsó esélyük. Nem tudtam nekilátni két fontos munkának. Ha még egyszer előfordul, akkor váltok Telekomra.
2021. júl. 10. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálunk elseje óta nincs net. Azt ígérték, hogy egy hét múlva kijönnek, hát bsztak jönni, +1 hét. Holnapra várom őket, de már nem fűzök túl sok reményt hozzá, még nem is telefonáltak.

Váltanánk már mi is, de itt a Vodafone a legjobb, nincs Telekom a faluban.

2021. júl. 12. 16:26
 6/7 anonim válasza:
100%
Állandó gondjaim vannak velük sajnos. Nem érdekli őket. Engem viszont bosszant, el fogom őket hajtani. Egyetlen dolog miatt izgulnak rendszeresen, hogy lejárt a hűségem – ami még upc-s volt. El fogom őket hajtani és másik szolgáltatóval szerződök. Vérlázító egy társulat.
2021. aug. 23. 20:02
 7/7 anonim válasza:
3-as: A Telekomnál nincs ilyen? Mekkora egy hazugság!!!!!!!!!!!!!!!
2023. jún. 27. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!