Internet probléma. valaki segítene? többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy nincs internetem valamiért a PCmen (windows 10) kábelen át megy az internet a gépembe, de tegnap este óta csak azt érzékli a gép hogy van benne kábel, de az internetet pedig nem fogadja,(?!) tehát érzékli hogy van benne kábel, de az internet nem működik, nem hinném hogy rúter hiba mivel a kettő testvéremnek jól mükődik, csak nekem nem, a kábellel sem hiszem hogy baj lenne, ugyanis ma vettem újat, és az sem jó, esetleg driver, vagy valami komolyabb hardver hiba lehet? Aki tudja rá a választ kérem jelezze mihamarabb. köszönöm előre is a válaszokat!2021. aug. 6. 16:37
1/1 anonim válasza:
Nézd meg, hogy kap-e IP címet a géped a routertől. Ezt úgy tudod, hogy Cmd-be beírod ez: ipconfig /all.
Ha az IPv4-nél ilyesmi van 169.akármi.akármi.akármi, akkor nem kap IP-t. Ha ez van, akkor nézd meg a hálókártya tulajdonságaiban, hogy az IPv4-nél automatikus konfig van-e kijelölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!