Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a baj, ha rákattintok...

Mi lehet a baj, ha rákattintok egy linkre, (mangát szeretnék letölteni) kicsit tölt, aztán azt írja ki, hogy "A webhely nem érhető el" alatta: "A j. gs szerverének DNS címe nem található" ez alatt pedig: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN? Többi infó lent

Figyelt kérdés
Nemrég telepítettük újra a laptopom, és kaptam mellé egy külső winchester-t. (nem tudom ez mennyire fontos) Ma le akartam tölteni egy mangát, de a fentit írta ki. Ez nem az első hogy ezt csinálja mióta újra van telepítve, fordult már elő amikor pl Mediafire-ről akartam letölteni valamit. Mi lehet a gond? Meg lehet oldani? Annyira nem értek hozzá:/ A válaszokat előre is köszönöm!^^

2017. jún. 25. 17:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem használsz valami hirdetésblokkoló DNS-t? Mert az lehet hogy blokkolja a j.gs-t, ami ugye a reklámokra alapuló AdFly. Válts DNS szervert, pl. az internetszolgáltató DNS-ére, vagy a google dns-re (8.8.8.8 és 8.8.4.4)
2017. jún. 26. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!