Nem megy a net a laptopomon, de csak azon. A telefonokon és a többi laptopon jó. Mi lehet a baj?
Tegnap bekapcsoltam a gépet, és észrevettem, hogy rendkívül lassan adja be a Firefoxot, és utánaa böngészési sebesség is borzalmas. 10 perc, amíg betölt egy Google keresést, a többi oldalról nem is beszélve
... Megpróbáltam néhány dolgot, amit a neten írtak, (pl gyorsítótár törlése, vírusírtás) de egyik se jött be. A laptop nincs egy hónapos, és megbízható embertől (lásd: barát) szereztük be. Ma azt is kitapasztaltam, hogy az indulás utáni 1-2 percben még jó, ha gyors vagyok, betölti a Facebookot is, és utána gond nélkül tudok Facebookozni (érdekes módon a weboldalakkal ellentétben a kommenteket betölti, de az új híreket, vmint a chatet nem.). Ezt a kis időt kihasználva letöltöttem a Chrome-ot (a letöltési sebesség is rendben van...), ami nemhogy gyorsabb lenne, hanem elindítom, és még kattintani se tudok, mert lefagy. Nem tudom, hogy összefüggésben van-e ez a dolog azzal, hogy tegnapelőtt este bedobott egy ablakot, hogy sürgős frissítések vannak, és újra kell indítani a gépet. Újraindítottam, elkezdett frissíteni, aztán kiírta, hogy leállítás... De nem állt le 4 órával később se. Lehajtottam, gondoltam majd lemerül, és kikapcsol. Így is lett, aztán feltettem töltőre és benyomtam, majd befejezte a frissítést, és bekapcsolt (majd rányomtam a Firefox-ra, és jött elő először a probléma). Ja, és megjelent egy ikon, amin egy zászló és egy óra van, odaírva, és ha ráviszem az egeret, azt írja, hogy a karbantartás megkezdődött (jobb oldalt van a "Windows 10 beszerzése" ikon mellett.). Ötletek? Telóról írtam, bocsi az esetleges helyesírási hibákért.
Távgyógyitás ebben az esetben nem egyszerű és én sem tudom.
Azt ugyan nem irtad hogy milyen op.rendszered van, és milyen laptop vagy pc a gép.
Van-e telepitő WIN CD-d?
Csinálnék egy új tiszta telepitést, mondjuk WIN7-re de akár 8-ra
Mifrancnak a WIN10, de még a 8-sem, mit kapsz a WIN7-hez képest többletet?
Elmondom, majd jönnek rugdosni engem, nagyon jól megvagyok az XP-vel is :)
Az emlitett zászlódrol itt irnak
Szoval hagyd a fenébe, csinálj egy friss telepitést, mitán lementetted a neked szükséges képeket/adatokat, jelszavakat stb.
Itt utána-olvashatsz mindennek
A 4* helyére ird be dirty, mert nem engedi úgy linkelni
Egy extrém próbálkozás is sikeres lehet
Visszaállitani az első időpontra a WIN-t, uninstall minden Windows összetevő/frissités és akkor csinálni róla egy partició mentést, azt kirni CD/pen-re hogy meglegyen
Persze csak ha a visszaállitással észre tér a gép
HA lehajtod a képernyőt, változóan lehet beállitani hogy arra mit tegyen, ha jól tudom, kikapcsoljon, hibernáljon, vagy alvásba menjen
Hallottam, hogy ezek a frissitések kibirhatatlanúl hosszu idő alatt jönnek le időnként , amit megun a felhasználó , megszakitja és akkor van ilyen gebasz
Mindegy hogy , lényeg hogy rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!