Lassú internet probléma? Többi info lent.
Figyelt kérdés
Két napja belasult a netem pont a felére. Invitelnél vagyok 5 megás netem van de kettő napja 2.5 le, 0.5 fel sebbeségel gazdálkodhatok. Wifis zte modemem van , telefonon wifin keresztül mérve a sebesség 2,76M le , 1.19Mega fel. Ügyfélszolgálat azt mondta hogy ők úgy látják megérkezik a modemig az 5mega, nézzem meg a kábeleket. Már a gépet (win7) is átvizsgáltam spybotal meg a többivel de semmi. Lehet hogy a lan kábel lenne a hibás? Létezik ilyen?2015. jan. 18. 16:52
2/2 A kérdező kommentje:
Én is erre tippelek de azt mondták hogy a modemig elmegy az 5 mega. De akkor miért más a számítógépen mért sebbeség mint a telefonon mért?
2015. jan. 18. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!