Miért nem engedi megváltzotatni az adatokat a youtube?
Van egy problémám még tegnap felmentem a youtubra és megakartam változtatni egy vidómnak az adatait de amikor ezt akartam csinálni azt irta ki hogy:
Nem rendelkezel engedéllyel ahhoz, hogy módosítsd a terjesztési beállításokat ennél a videónál.
És próbáltam más videónál is de ugyanezz van.
Kérlek segitsetek.
szinte mindenkinél előjön ez az üzenet, van akinek angolul - You do not have permission to change syndication settings on this video.
1. A változtatást meg tudod csinálni a hibaüzenet ellenére is. Amikor pl. azt mondja a YOutube, hogy elhagyod az oldalt, vagy maradsz rajta, akkor hagyd el és nézd meg a videómanager menüpontban, hogy megváltozott, amit akartál(pl. videó neve).
2. Ha feltöltéskor nem standar youtube lincence-re, hanem creative commonsra változtatod a szerzői beállításokat, elvileg nem lesz később ezzel problémád.
Elképzelhető, hogy ez általános YOutube hiba, de az is esélyes, hogy változni fog a terjesztési jog, és ezt vezetik éppen befelé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!