Facebookon megoldható így a tiltás?
Figyelt kérdés
Ha le van tiltva valaki, akkor ha feloldom, 48 óra múlva tilthatom megint. Én egy ismerőst tiltottam teljesen. Ha feloldom a tiltást, akkor olyat lehet esetleg, hogy messengeren letiltom és a teljes profilos tiltásra meg várok 48 órát?2021. jún. 23. 09:11
2/8 anonim válasza:
Szerintem lehet, de próbáld ki és majd kiderül.
3/8 anonim válasza:
Lehetni lehet, de ha 48 óra után is leakarod tiltani, akkor meg minek oldottad fel?
Esetleg valamilyen tevékenységeire kíváncsi vagy, vagy csak véletlenül oldottad fel? Mert más esetben a tiltogatás, feloldogatásnak össze-vissza így nincs értelme, se haszna.
4/8 A kérdező kommentje:
Azért oldottam fel, mert el szerettem volna távolítani egy megjelölést, vagyis megjelölt valahol és onnan akartam törölni, hogy jelölve vagyok. Persze még tiltás előtt jelölt meg. Nem volt benne semmi sértő, de úgy gondoltam, hogy már nem vagyunk ismerősök, nem beszélünk, kilépünk egymás életéből, akkor az miért ne törlődjön. Na és ezt tiltás előtt elfelejtettem
2021. jún. 23. 21:35
5/8 anonim válasza:
Akkor úgy minden érthető, mert amúgy csak te nem láttad volna a képet, amin megjelölt, az ismerőseid és az ő ismerősei ugyanúgy megtudták volna nézni, csak egyedül te nem.
6/8 anonim válasza:
Mellesleg 48 óra előtt felesleges lenne "üzenetben" letiltanod, amig nem tudod teljesen letiltani, mivel a feloldásról ugyanúgy nem fog értesítést kapni, ahogy a tiltásról sem.
7/8 anonim válasza:
"Gyerekes dolog a tiltogatás."
#1 Attól függ, hogy az ember kit és mi okból tilt le. Ha csak úgy simán random, aki nem csinált semmit, akkor gyerekes csak.
8/8 anonim válasza:
Nem minden esetben a tiltás a gyerekes dolog, hanem a tiltás bekövetkezte előtt lévő viselkedés.
Az emberek 90%-a okkal tilt és minimum 10% az, amelyik csak kis nem tetszések miatt is tilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!