Ha letiltottam egy oldalt facebookon, akivel korábban beszélgettem, akkor nem tudja megnézni a profilom és a korábbi beszélgetésünk? Tehát nem tud megtalálni,igaz?
Figyelt kérdés
Facebookon tiltottam le, nem messengeren.2021. jún. 12. 11:56
1/6 anonim válasza:
Ha te valakit facebookon a tiltólistádra teszel, akkor nem fogja megtalálni a profilodat és a beszélgetésetek az ugyanúgy megmarad, csak amikor megnyitja a veled való beszélgetéseteket, akkor azt fogja neki írni:
Ő nem érhető el a Messenger alkalmazásban.
2/6 anonim válasza:
És ha ő megpróbálná az üzenetét visszavonni, nem fogja tudni, mert csak annyit kínál fel neki, hogy eltávolítás magadnak.
3/6 anonim válasza:
2. De azt eleve nem is lehet, ha már a másik látta az üzenetet. Ha nem, akkor is asszem csak 10 percig lehet törölni.
4/6 anonim válasza:
#3 nem jól tudod. Egy üzenetet mindenki akkor von vissza, amikor csak akarja.
De ha valaki letilt facen és akkor szeretnéd az üzeneted visszavonni, akkor csak annyit fog neked felkínálni a rendszer, hogy eltávolítás magadnak.
Ha nem tiltott le téged senki és te sem tiltottál le senkit, akkor akkor vonhatsz vissza egy üzenetet, amikor akarod.
5/6 anonim válasza:
4. Hát én nem így tapasztaltam. Volt olyan barátom, akinél már nem tudtam üzenetet törölni, csak magamnál.
6/6 anonim válasza:
De most már másabb a helyzet, én bármikor vissza tudtam az üzenetem vonni akárkinél, aki nem tiltott le, de aki letiltott csak annál volt az, hogy ott már csak annyi lehetőség volt, hogy eltávolítás magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!