Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon ezt látom tiltás után?

Facebookon ezt látom tiltás után?

Figyelt kérdés

Ha teljesen tiltottam egy ismerősöm szóval elvileg a profiljára se tudok rákeresni mert úgy tesz a facebook mintha nem is lenne, akkor valahogy meg tudok nézni egy régebbi képet, aminél tiltás előtt megjelölt?

Hogyan?

2021. jún. 23. 05:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiltottad, akkor nem látsz semmit tőle.
2021. jún. 23. 05:51
 2/4 anonim ***** válasza:
A tiltás másképpen kifejezve olyan, mint egy elkülönítés, azaz se te nem látsz vele kapcsolatban semmit, és ugyanígy ő sem lát veled kapcsolatban semmit.
2021. jún. 23. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem. Ha én tiltok, törlök valakit, akkor én rá tudok keresni, csak ő nem tud megtalálni engem.
2021. jún. 24. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha törölsz valakit, attól még rátudtok keresni egymásra, de ha facebookon tiltasz valakit tövestül, azaz nem csak messengeren tiltod le, hanem tövestül, akkor ő se fog tudni rád keresni és ugyanúgy te se őrá. A tiltás másképpen elkülönítést jelent, azaz egyik ide, másik oda.
2021. jún. 24. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!