Facebookon ha valaki tilt, akkor sehol nem látom őt?
Figyelt kérdés
Se ismerősöknél, Se ha rákeresek, se az általa létrehozott csoportban, aminek tagja vagyok...? Mintha fenn sem lenne a facebookon?2019. okt. 11. 12:13
1/7 A kérdező kommentje:
Közös ismerősünk régi posztjában meg van jelölve, de nem linkként látom, meg látszik, hogy van rajta egy like, tudom is, hogy a kérdéses illető likeolta, de megnyitva nem adja ki a nevét ahol mutatni szokta, hogy kik reagáltak, csak hogy egy like van.
2019. okt. 11. 12:36
2/7 A kérdező kommentje:
Messengeren tudok neki írni. Akkor most engem tiltott vagy a facebook profilját törölte?
2019. okt. 11. 13:53
3/7 A kérdező kommentje:
Pontosabban, aktív a küldés gomb, de nem próbáltam, hogy elmenne-e az üzenet.
2019. okt. 11. 14:27
4/7 anonim válasza:
Tuti le vagy tiltva vagy törölve lett a profilja (vagy felfüggesztve)...
Nem fogsz úgyse tudni írni neki. De Tégy egy próbát! Fogadni mernék, hogy azt fogja irni hogy nem tudsz küldeni!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
Az írást inkább nem próbálnám ki, épp egy nézeteltérés után vagyunk, és pont arra vagyok kíváncsi, mekkora volt neki a sokk :D Csak engem tiltott vagy az egész facebookról világgá ment :D
2019. okt. 11. 23:23
6/7 anonim válasza:
Fb-n és messengeren is lehet tiltani külön. Fb-n valószínűleg tiltott. Lehet, hogy messengeren is, mert az néha nem mutatja konkrétan (bugos), csak akkor jössz rá, amikor el akarod küldeni az üzenetet.
7/7 anonim válasza:
Ha valaki a facebookon letilt, akkor egyértelmű, hogy úgy már a messengeren is tiltva vagy nála.
Ezt hívják úgy, hogy menekülés.
Letilt az illető, mert menekül előled, hogy aztán sehogy tövestül ne tudd őt elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!