Most, ha tényleg felvásárolják a DIGI-t, miben fog változni a szolgáltatás színvonala, az árszabás, stb?
Én nem a #30-as vagyok, de nekem is Telekom optikai netem van.. 2/1-es
interenet + telefon, de utóbbi csak azért, mert csomagban olcsóbb mint magában :D
Havi 5140 ft együtt a kettő.
Szóval sebesség arányosan olcsóbb mint a digi gigabitje.
Én elhiszem, hogy van olyan hely, ahol a Telekom is kiépítette az optikai hálózatát, és Digi is van, és ott a Telekom jobb.
De ettől még nálunk, ahol a Telekomnak csak koaxos hálózata van, a Digi-nek meg optikai hálózata van, a Digi a jobb. Nálunk a Digi miatt a Telekomnál területi kedvezmény van, de még így is drágábbra jönne ki, mint a Digi.
Gigabites internet + 160 (a Diginél csak 147, de a lényeges csatornák benne vannak) TV csatorna + telefon
Digi: 6000 Ft/hó
Telekom: 8640 Ft/hó, ha Magenta1-gyel nézem az otthoni szolgáltatások díja akkor 7560 Ft/hó
Nekünk Digi van. Caklipakli fizetünk 6000-et a gigabites net+TV+telefon kombóért. Az ajtószomszédnak Trékom van. IPTV, telefon, net, plusz set top box, plusz anyámtyúkja, összesen 10000 forint. És míg nekünk 6 év alatt talán háromszor volt hosszabb kiesés, a szomszéd folyton panaszkodik, hogy akadozik a net (pl. áthívtak, hogy a gyerek nem tud csatlakozni az online órához, kiderült, hogy a telekomos net nem megy).
Ja és persze rábeszélték őket mindenféle "készülékkedvezmény"-re, aztán csupa olyan készüléket fizetnek, amire szükségük sem volt meg drágább is, mintha rendesen boltban megvették volna.
A Digi volt az egyetlen normális szolgáltató. Előre félek, mit fogok csinálni, ha a NER lovagok tönkre teszik (már pedig borítékolható, hogy tönkre fogják tenni). Amíg csak drágább lesz, nem érdekel, de a szolgáltatás minőségét ha lerontják, nem tudom hova fogok menni. Itthonról dolgozok, muszáj a stabil, gyors net.
Eddig az árak szerencsére nem változtak, de a TV kínálatba teszt jelleggel bekerült a Pesti TV, és a DIGI csatornák is mintha már elkezdtek volna megváltozni. Az országgyűlés választás napján talán nem lehet véletlen, ha egy Soros Györgyről szóló dokumentumfilm megy a DIGI Life csatornán.
Én csak reménykedek, hogy a Digi csatornákat megtartják, mert a Digi Animal World az egyetlen nézhető ismeretterjesztő csatorna.
Még a NatGeo is trágya lett: 10 percenként reklám és a normális filmek helyett hülye docureality sorozatok mennek.
Digi Animal World-ön legalább még vannak igazi ismeretterjesztők. Felőlem bármelyik politikusról betehetnek oda is egy műsort, úgyis mind akkora állat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!