Most, ha tényleg felvásárolják a DIGI-t, miben fog változni a szolgáltatás színvonala, az árszabás, stb?
#10 Teljesen mindegy. Egyértelmű, hogy jó ideje ott gáncsolta a kormány őket ahol csak tudták lásd: 5G versenyből való jogtalan kizárás, stb. Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem szeretnék a kőkorszakban élni. Gigabites net megfizethető áron már minden háztartás része kellene hogy legyen 2021-ben.
Szerintem egy tisztességes internet hozzáférés minimum 1000mbfel/100mb letöltési sebességnél kezdődik és ezt a legtöbb szolgáltató Magyarországon még csak közelében sem teljesíti, főleg nem kedvező áron. 2021-ben ma már ennek alapnak kéne lennie, lévén, hogy rengeteget változtak az internet használati szokások, új platformok, eszközök jelentek meg,stb.
Ma már mindenki meg akar osztani mindent minimum FullHD-ban vagy 4K-ban, de úgy, hogy közben a TV-n se akadozzon a Netflix 4K-ban és az okostelefonon se lassuljon be addig a net egy percre sem, na meg a PS4-en se akadjon meg a multi addig.. és ezt a megnövekedett sávszélesség igényt nem úgy látom, hogy a hazai szolgáltatók kiakarnák szolgálni bármennyire is, főleg nem becsületesen. Egyedül a DIGI volt ez alól kivétel.
"25.000 forint készülékvásárlási kedvezményt,"
Én meg pont nem dőlök be az ilyen levásárlási kedvezményeknek, mert azok általában mindig lehúzások. Alapból nem is szoktam hitelre vásárolni semmit. Ha már a nincstelenséget hoztad fel, szerintem pont az ilyen "vásárolj tőlünk okostelefont 5 év hűségidővel mert az de fasza lesz" féle "akciók" valók a nincstelenebbeknek.
Én pl. ha új telefont vagy új tévét akarok venni, inkább magam rakom össze az árát és megveszem tisztán és így nem fogok függni továbbá senkitől.
"Tehát ha megvennél egy tévét 200.000 forintért"
Valóban nem, mert én 360.-ért vettem egy QLed-est 1 éve, de amúgy szórakoztató, hogy ennyire azt gondolod, hogy bármit is tudsz rólam.:D
Akkor miért írtad, hogy össze kell raknod az árát?
Egyébként annyit már biztosan tudok rólad, hogy akadnak gondjaid a szövegértéssel, tekintettel arra, hogy összekevered a készülékkedvezményt a részletfizetéssel.
Az is tény, hogy a Diginél nem kell hűségidő. Mondjuk készülékeket sem lehet kapni, ez megint csak egy tény.
De miért vennék egy internetszolgáltatótól készüléket mikor tele van az internet jobbnál jobb kedvezményekkel? Engem mindig zaavrt a Tnél hogy ennyire rámentek az egyéb szolgáltatásokra mint tévék, konzolok, telefonok, stb egyidőben még gázszolgáltatást is kínáltak nekem, nem tudom ez a feature megvan-e még náluk.
Szerintem pont ez az egyik nagy gond velük, hogy pont nem a lényegre fókuszálnak, mert ezek helyett inkább az internet és TV szolgáltatásaik színvonalán kéne javítaniuk és versenyképesebbé tenniük, mert enyhén szólva brutálisan túlárazott náluk mindkettő. Egy ismerősöm havi 4600.- Forintot fizet náluk egy vacak 300/20-as netért + vezetékes telefonért. gondolom mondanom sem kell, hogy a Diginél meg az 1000/300-as csomag nem kerül ennyibe... Ráadásul ósdi rézkábelen szolgáltatják neki, ami még úgy 15-20 éve oké is lett volna, de ma már azért illene üvegszálas optikát nyújtani, főleg ennyi havidíjért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!