Van olyan oldal, ahol programozóktól, etikus h4ckerektől lehet segítséget kérni ingyen?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 23:33
3/18 anonim válasza:
"Annyi lenne a kérdésem, hogy ma játszottam egy minecraft szerveren, egy gyerek pedig azt mondta, hogy tudja mindenkinek a nevét. Az enyémet hibátlanul elmondta. Hogy lehetséges ez?"
Játékon belül, vagy pedig valami külső weboldalon megadtad azt. Ennyire egyszerű.
4/18 anonim válasza:
Egyébként bárhol lehet ingyen kérdezni, más kérdés hogy válaszolnak-e. :)
5/18 A kérdező kommentje:
3-as. És ez hogyan lehetséges? Nem vagyok nagy minecraft fan, szóval lehet valamiről nem tudok.
2021. márc. 17. 08:18
6/18 Alex Fly válasza:
Stack overflow... Az összes coder itt dolgozik.
8/18 anonim válasza:
"És ez hogyan lehetséges?"
B+, ha ugyanazt a nicket használod máshol, ahol doxolod magad, akkor mi a lóf[]t vársz?
9/18 A kérdező kommentje:
Azt a nick-et sehol máshol nem használtam.
2021. márc. 17. 20:02
10/18 anonim válasza:
Ember, emailről is mehet, nézd végig, mik vannak a profilodban megadva, aztán nyomozz magad után a lehető legegyszerűbben keresgélve, és meg is lesz. A net nem felejt, egy régi email csodákat tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!