Van olyan oldal, ahol programozóktól, etikus h4ckerektől lehet segítséget kérni ingyen?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 23:33
11/18 A kérdező kommentje:
Oké, de azt még mindig nem értem, hogy találta meg az email címem? Egyébként átlag IT tudással rendelkezem, szóval nem kell elküldeni melegebb éghajlatra a tudatlanságom miatt.
2021. márc. 17. 21:46
12/18 anonim válasza:
Tehát: nézd meg, miket adtál meg ott, ahol mindentudó barátunk el tudja olvasni!
13/18 A kérdező kommentje:
E-mail címemben benne van a nevem, és meg is adtam azt regisztráláskor.
2021. márc. 17. 21:54
14/18 anonim válasza:
E-mail címemben benne van a nevem, és meg is adtam azt regisztráláskor.
Nos, itt a megfejtés
15/18 anonim válasza:
Mondjuk innentől nem nagyon kell fejet vakargatni, hogy meglegyen...
16/18 A kérdező kommentje:
Ez szép és jó, de hogy szerezte meg az email címem?
2021. márc. 17. 22:03
17/18 A kérdező kommentje:
Elnézést, tényleg nem értek hozzá. A segítségeteket pedig köszönöm!
2021. márc. 17. 22:06
18/18 anonim válasza:
Hol fut a szerver? Kik üzemeltetik? Cimbora nincs köztük? Esetleg külsős, és a szerver adott verziójának egy ismert sebezhetőségét kihasználva hozzáférést szerzett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!