Hogyan tudok 8.500 ft bol netet csinálni? A mostani szolgáltatónál 35.000ft elmaradás van, azt már nem tudom kifizetni, saját keresetem nincs.
Ahogy 1-es írta, bármennyire lepontozták is, igaza van. Dolgozni kell és akkor lesz pénzed. 35 ezer ft kb 1 heti nettó fizetés.
És ez a 8500 ft honnan van? Ennyi az összes pénzed? Akkor nem netre kéne költeni. Én 3900-at fizetek havonta netre. Voltam munkanélküli én is, 22800 ft segélyt kaptam havonta, akkor is kifizettem, mert éjszakánként feketén dolgoztam mellé, hétvégeken pedig bolhapiacra jártam mindenféle szemetet árulni.
"A mostani szolgáltatónál 35.000ft elmaradás van, azt már nem tudom kifizetni, saját keresetem nincs."
Bemész szépen a szolgáltatóhoz, és méltányossági alapon kérvényezed, hogy engedjék a részletekben történő fizetést, és kezdésképp otthagyod náluk azt a pénzt. Várhatóan ettől még neted nem lesz, cserébe nem az fog fogadni egyik reggel, hogy a behajtó viszi az összes cuccod mint kamatfedezetet.
Egyébként meg értem, hogy nincs munkád, jelenleg rengetegen járnak hasonló cipőben, de ilyenkor ne az legyen a prioritás, hogy net legyen, hanem hogy mehess dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!