Mi van akkor, ha a 17. 000Ft-os elmaradást több részletben egyenlítem ki, de a szolgáltatóval ezt nem közlöm, hanem csak utalgatok mindig amennyit tudok?
Egy mobil előfizetésről van szó, amit már nem használ senki, de van még rajta 4 hónap hűségidő. Ezalatt csak a havidíjat kell fizetni, 2.000ft. Nem én használtam, egy rokon, de az én nevemen van, ezért kérik tőlem a pénzt. A rokon az utolsó számla árát nem adta oda, engem meg cseszegetnek, de nem tudom egyben kifizetni. a fent leírt módon megoldható szerintetek? Nincs kedvem telefonálgatni, és magyarázkodni az ügyintézőnek..
Ha látják, hogy fizetgetek békén hagynak?
Szerintem amíg leírtad ide ezt a kérdést, az idő alatt az ügyintézőnek is telefonálhattál volna.
És ne várd el, hogy kitalálják a gondolataidat.
Jobb, ha egyeztetsz velük, sőt inkább bemennék a helyedben hozzájuk személyesen, jobb szeretik, ha az ember ahogy ők mondják "gerinces", mintha noszogatniuk kellene.
Ha nem szólsz nekik, honnét tudják, hogy mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!