Nigra kérdése:
Gyesből és családiból ugyanúgy le lehet tiltani a 33%-ot? Tartozásom van és nem tudom egy részletben kifizetni. Gyeses kismama vagyok azért kérdezem
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:30
1/10 anonim válasza:
gyesből biztosan nem, a családit nem tudom, de szerintem abból sem.
2/10 A kérdező kommentje:
igazából már a bírosági cucc jött hogy 15napon belül fizessem ki, a megelőző levelekre nem tudtam válaszolni me a terhesség alatt kórházban voltam, aztán ugye a szülés...van még így is lehetőségem részletfizetésre? mert egy összegben nem tudom kifizetni. és lefoglalni se tudnak mit mert a házban és a házból semmi nincs az én nevemen
2010. jún. 2. 10:44
3/10 anonim válasza:
Nem, az a gyerek nevelésére kell. Ahoz nem nyúlhatnak.
4/10 anonim válasza:
Hívd fel őket, vagy írjál tértivevényes levelet, minél hamarabb, és kérd a részletfizetést. Írd le, hogy mennyit tudsz vállalni.
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget. Nagyon félek, mert nem szeretném börtönben végezni :( Ki vigyáz akkor a lánykámra?:(
2010. jún. 2. 10:49
6/10 anonim válasza:
a teljes jövedelmed 33%-a lehet a max letiltás, szóval igen.
ha a hiteleződ van olyan loyális, akkor a gyeshez nem nyúl. De egyébként az apehnak a gyesed is jövedelem, csak éppen adóterhet nem viselő járandóság, és a többi jövedelmedet meg felnyomja az adótáblán magasabb sávba.
7/10 A kérdező kommentje:
Jelenleg csak a gyes és a családi a jövedelmem
2010. jún. 2. 11:08
8/10 anonim válasza:
gyesből és családiból nem tilthatnak le...viszont, ha bankszámlára kapod a bank nem vizsgálja, hogy milyen jogcímen kapod a pénzt és inkasszálni fogja a számlád
beszélj a végrehajtóval és fizess részletekben
9/10 anonim válasza:
ja és adósság miatt nem kerülhetsz börtönbe ;)
10/10 A kérdező kommentje:
postán utalják, nem számlára...és én csak attól félek, hogy nem negedik, hogy részletekben fizessem. mert én szeretném kifizetni de egy összegben semmiképp nem megy
2010. jún. 2. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!