Boby21 kérdése:
Már lassan 4 éve tartozásom van a T-mobile felé, (185000ft) Mivel az én nevemen volt a kártya így rajtam követelik az összeget, amit nem vagyok hajlandó kifizetni, mivel nem én csináltam és most kaptam 1 levelet, h jönnek foglalni. Mit vihetnek el?
Figyelt kérdés
Semmi nincs a nevemen,vannak cuccaim,gép házimozi tv stb,de ha azt mondom hugomé ugye nem vihetik el? Ingóságom,ingatlanom nincs(nevemen legalábbis),vagyis azt sem vihetik ugye? Ebben az esetben mi történhet?2011. jún. 24. 09:45
1/14 anonim válasza:
elviszik minden elektromos kütyűt
2/14 anonim válasza:
Mindegy kié, a lakcímeden található, foglalják, sajna! Csah ha igazolod számlával, hogy nem te vetted, nem a neveden van!
3/14 anonim válasza:
Jobb lenne a kifizetni, sőt már korábban ki kellett volna. A ingó árverezéssel rosszabbul fogsz kijönni a dologból.
4/14 A kérdező kommentje:
Ha az én tartozásom lenne rendezném,de így nem vagyok hajlandó...úgy is elvihetnek mindent hogy semmi nincs a nevemen?
2011. jún. 24. 10:27
5/14 anonim válasza:
Inkasszó, tiltják a jövedelmed egy részét, és ugyebár minél később fizeted ki, annál nagyobb a tartozás, a késedelmi kamatok miatt.
6/14 anonim válasza:
Mivel a kártya a te neveden volt --> a szerződést te kötötted velük, így az ő irányukba ez a te tartozásod. Őket nem érdekli, és nem is kell, hogy érdekelje, hogy effektív ki csinálta.
Az egyetlen megoldás, ha te kifizeted, majd a saját igényedet meg érvényesíted a tényleges használóval szemben. De te ebből csak úgy "kiszállni" nem tudsz.
7/14 anonim válasza:
Ez a Te tartozásod, ami folyamatosan növekedni fog és egyszer úgyis ki kell fizetni. Ez nem olyan nagy összeg, amit ne lehetne kifizetni.
8/14 anonim válasza:
Fizesd ki és hajtsd be azon, aki csinálta.
Egyébként mást nem tehetnek, minthogy rajtad követeljék, mert a neveden van a számla.
Mennyi volt az eredeti tartozás, hogy 4 év alatt 185 ezerre nőtt?
9/14 A kérdező kommentje:
2 sim kártya volt,ezeken 40-40E volt a kötbér+a kamatok adminisztrációs díjjal kb +20-30E-el nőtt az összeg..a 2 kártyán kb 80E volt a számlatartozás
2011. jún. 24. 11:09
10/14 anonim válasza:
Fizess minél előbb. Ha most nem tudják elvinni, akkor sem felejtik el, ha lesz jövedelmed, vonják abból. Ha örökölsz, árverezik azt... Eddig is túlságosan szívattad magad, ne tedd tovább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!