Mit tudok csinálni, ha valaki rátapadt az e-mail címemre és regisztrálgat vele különböző helyekre?

Melyik az a kaszinós oldal?
Csak mert én még nem találkoztam olyan online kaszinóval, ahol ne lenne e-mail megerősítés (addig pénzt se enged feltölteni).
Egyébként írj ott is a supportnak, esetleg vedd el tőle, mert az email a tiéd, így a fiók is. Ha van fent pénz, még megnézheted, hogy van-e valami számla vagy kifizetési opció hozzáadva, amire te magad indítod el a kifizetést (így a pénzét még megkapja)

Nem véletlenül gmail-ről van szó? Nálam is ugyanez ez a helyzet. és most már másodszor!
Előszőr valami, talán indonéz, vagy tudom is én milyen tini kiscsaj Instagram fiókjából jöttek hottentotta nyelven naponta százasával az értesítések. Jelszó emlékeztetőt kértem, és megszüntettem a fiókját! Így járt...
Mostanában meg egy olasz fickó hírlevél feliratkozásairól, regisztrációiról, rendeléseiről kaptam napi szinten a maileket. Amiket tudtam lemondtam, a visszaigazolást kérőket töröltem. Amivel nem tudok mit kezdeni, az a 2 hetente érkező kriptovaluta számlájának a kivonata... 😏
A nyáron egyik éjjel 11 óra körül pittyent a telefon, ránéztem mi az ördög baja van? Hát a Gugli érdeklődőtt, hogy én kértem-e fiók visszaállítást, mert valaki most próbál belépni a fiókomba, és megakadályozták. Volt 2 gomb: Igen - Nem Rányomtam a Nem-re, meg azzal a lendülettel léptem is be gépen a fiókba...

Ha türelmed engedi, légy picit megértőbb vele. A hozzászólásodból is látszik, hogy nem akarsz neki kárt okozni, nem akarod megszerezni a pénzét sem, ami nagyon korrekt, becsületes dolog.
Az én email címem valószínűleg nagyon hasonló lehet valakinek a címéhez, mert 1-2 havonta hozzám érkezik egy-egy levél, amit neki szántak.
Megértő ember vagyok, és alapból nem feltételezem, hogy az illető gonoszságból adná meg mindenütt az én címem. Pont emiatt morális okokból nem vagyok hajlandó kárt okozni neki. Nem anyagi jellegűt sem.
Tudom, hogy nem fiatal már és mikor neki küldenek levelet, akkor kedvesen visszaírok, hogy rossz címre küldték, amit eddig mindig megköszöntek.
Azt remélem, hogy ha az én idősebb rokonaim hasonlóan tévednek internetes tevékenységük során, hozzám hasonló emberrel hozza őket össze a sors.
Sok olyan levél van, amit nagyobb cégek küldenek, ahol bejelölheted, hogy az email cím téves. Ilyenkor általában életbe lép egy protokoll, aminek során pl. a regisztrációkor megadott telefonszámra küldenek neki egy SMS-t és meg tudja oldani a regisztrációja javítását anélkül, hogy bármilyen veszteség érné.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!