Mit tudok csinálni, ha valaki rátapadt az e-mail címemre és regisztrálgat vele különböző helyekre?
Figyelt kérdés
Az E-mailek alapján egy német férfi lehet. Írok mindig a supportoknak hogy töröljék a regisztrációkat mert nem én vagyok. Vagy pedig jelszó visszaállítast szoktam kérni e-mailben, majd úgy belépve törlöm a regisztrációt. Most viszont egy kaszinó oldalra regiszrált az illető, ahol valós pénzben játszanak. Írtam itt is a supportnak, hogy töröljék, de úgy tűnik nem sikerült. Nem akarom itt visszavenni a fiókot új jelszó kéréssel, mert hátha pénz van rá feltöltve, és tolvaj sem akarok lenni. Valami ötlet? Arra is gondolam már, hogy csináljak másik címet, de kb 10 éve mindenhova ezt használom, plusz ez a Google accountom is egyben.2020. szept. 18. 10:31
1/15 anonim 

válasza:

lehet úgy bárhová regisztrálni, hogy nem kérnek (e-mailben) megerősítést a valódi tulajdonostól..??? :-O :-O Amíg te nem kattintasz a megerősítésre, addig semmiféle regisztráció nem lép érvénybe.
2/15 A kérdező kommentje:
Sajnos sok oldalnál nem kérnek megerősítést. A próbalkozásaiból 1-et tudtam kivédeni, mert ott kértek, de a többin vígan használja az e-mailem.
2020. szept. 18. 10:47
3/15 anonim 

válasza:

És ha törölnéd a fiókodat, majd pár nap múlva újra beregisztrálnád?
4/15 anonim 

válasza:

Akkor szívasd meg. Menj oda egy oldalra és mondd hogy elfelejtetted a jelszavad és csinálj újat neki. Nem fog regisztrálgatni ha kitúrod mindből.
5/15 anonim 

válasza:

Szia!
Az igényesebb oldalak mindig kérnek email megerősítést, vagy különben nem jön létre a regisztráció.
6/15 anonim 

válasza:

én is azt mondom hogy kérj jelszóemlékeztetőt.
aztán már nem fog tudni belépni...
amúgy nem lehet hogy nagyon hasonló a mailetek és emiatt kapod te a leveleket?
7/15 A kérdező kommentje:
Kitúrtam eddig mindenhonnan, de félek, hogy a kaszinós fiókon pénz van, ezért vagyok most meglőve. De ezt leírtam a kérdésben.
2020. szept. 18. 11:10
8/15 anonim 

válasza:

És mi van akkor, ha pénz van rajta? Neked erről nem kell tudnod... Visszaél a címeddel, törlöd.
9/15 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy csak hasonló lenne, mert új jelszó után be tudtam lépni a fiókjába a konkrét saját címemmel.
2020. szept. 18. 11:14
10/15 anonim 

válasza:

Ha van pénz a kaszinós fiókon, az nem a te problémád.
Kérj másik jelszót, vagy/és jelentsd az email üzemeltetönek, hoyg valaki visszaél a címeddel. Ök utána tudnak nézni és eljárni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!