Érdemes az Instagramra regisztrálni? Mi a "jó" abban, hogyha különböző képeket/videókat kiposztolok? Mi Z értelme ennek az egésznek, mitől lesz ez "jobb" nekem?
Utolsó senkik, akik semmit nem értek el az életben és úgy néz ki nem is fognak, azoknak kell valahonnan önigazolás, hogy igenis ők valakik. Nem kapják meg a várt figyelmet.
Így ha már a való életben senkik honnan kell önbizalmat szerezni? legjobban Insta, Facebook stb.. bezony.
Szerintem ez senkinek sem jó, inkább rossz.
Ott is csak olyan képeket kapsz majd az ismerőseidről és mindenkiről akit követsz, amiknek semmi köze a valósághoz. Van olyan ismerősöm, aki 3 napig dolgozik egy képen, mielőtt kiteszi!!!
Ezzel szemben te a valóságot látod magadról minden nap a tükörben, ami közel sincs a látott képekhez. Ettől aztán majd vacakul érzed magad, tele leszel fusztrációval, szorongással.
Hogy jobban érezd magad, te is készítesz majd képet, természetesen filterrel, kirakod, kapsz rá like-okat, amiknek a nagyobbik része kicsit sem őszinte. Ettől pedig majd jobban érzed magad.
Szerintem kíméld meg magad tőle én is azt teszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!