Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TheVR Pisti miért ilyen bunkó?

TheVR Pisti miért ilyen bunkó?

Figyelt kérdés
Nézem ezt a TheVR Tech csatornát és elindítom a videót és nem képes köszönni. Miért nem? Ez annyira bunkó dolog szerintem.

2020. szept. 16. 17:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
84%
Az élet nagy problémája. A NatGeo-n sem köszön nekem Neil deGrasse Tyson mégsem vetem le magam a kanapéról.
2020. szept. 19. 09:36
 12/42 anonim válasza:
14%
Munkakerülő koldusoknál nem szokás köszönni.
2020. szept. 25. 14:47
 13/42 anonim ***** válasza:
88%

Én még mindig nem értem, hogy miért gondolja mindenki a streamereket munkakerülőknek.

Fáj, hogy ők ebből élnek meg? Abból amit szeretnek csinálni? Ugyan olyan vállalkozásban csinálják, mint akármelyik vállalkozó. Mindneki előtt ott áll a lehetőséget, hogy ezt csinálja, csak regisztrálsz és kész.

Azért mert sokan 12 órában dolgoznak, rosszabbnál rossz helyeken, az nem az ő hibájuk.

Itt most nem csak a TheVr-ra értem, mert nagyon ritkán nézem őket, hanem úgy egészében.

Az meg, hogy küldenek nekik pénzt azt ők nem kérik, az küld aki akar. Nem értem miért kell koldusozni. Egy streamer sem mondja, hogy küldj nekik pénzt.

De ez tipikus irigy hozzáállás. Ha másnak jobban megy az élet, mint a sajátja akkor megy a savazás, leszólás, úgy, hogy semmit sem tud, hogy ezzel is mennyi munka van a háttérben.

2020. szept. 26. 12:16
 14/42 P.O.C. ***** válasza:
86%
#13: Teljesen egyetértek. Tipikus "savanyú a szőlő" szindróma. Mint az a sok megkeseredett boomer, aki állandóan azt szajkózza, hogy csak a kétkezi munka értékes. Persze tudat alatt ők is választanának "könnyebb" utat, de mivel fingjuk sincs hogy azt hogy kell, meg amúgy se mernek belevágni, így leszólják azt, akinek ez sikerült, hogy valamelyest csökkentsék a lelki nyomásukat, amit az elb**zott lehetőségeik terhe ró rájuk.
2020. szept. 26. 12:48
 15/42 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs azzal baj, hogy valaki gamer vagy streamer is úgy keresi a pénzt. Csak az idegesít ha valaki az alap illemet nem adja meg PL: KÖSZÖNÉS!
2020. szept. 26. 16:39
 16/42 P.O.C. ***** válasza:
100%
Hát ha ennyire zavar, iratkozz le róluk, és keress egy köszönős youtubert.
2020. szept. 27. 12:15
 17/42 anonim ***** válasza:
10%
Mert a 10-14 éves nézőinek ez is megfelelő.
2020. okt. 21. 13:48
 18/42 anonim ***** válasza:
39%

Üdvözlendő Hír: a The Vr-t bannolta a Twitch, a Csantimédia a döntést Üdvözlendő Hírként kezeli!

[link]

2020. okt. 22. 02:56
 19/42 A kérdező kommentje:
2 nap se kell nekik ás vissza adják nekik.
2020. okt. 22. 06:29
 20/42 anonim ***** válasza:
23%
Vegre egy jo hir!
2020. okt. 22. 08:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!