TheVR Pisti miért ilyen bunkó?

Én még mindig nem értem, hogy miért gondolja mindenki a streamereket munkakerülőknek.
Fáj, hogy ők ebből élnek meg? Abból amit szeretnek csinálni? Ugyan olyan vállalkozásban csinálják, mint akármelyik vállalkozó. Mindneki előtt ott áll a lehetőséget, hogy ezt csinálja, csak regisztrálsz és kész.
Azért mert sokan 12 órában dolgoznak, rosszabbnál rossz helyeken, az nem az ő hibájuk.
Itt most nem csak a TheVr-ra értem, mert nagyon ritkán nézem őket, hanem úgy egészében.
Az meg, hogy küldenek nekik pénzt azt ők nem kérik, az küld aki akar. Nem értem miért kell koldusozni. Egy streamer sem mondja, hogy küldj nekik pénzt.
De ez tipikus irigy hozzáállás. Ha másnak jobban megy az élet, mint a sajátja akkor megy a savazás, leszólás, úgy, hogy semmit sem tud, hogy ezzel is mennyi munka van a háttérben.

Üdvözlendő Hír: a The Vr-t bannolta a Twitch, a Csantimédia a döntést Üdvözlendő Hírként kezeli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!