TheVR Pisti miért ilyen bunkó?
Figyelt kérdés
Nézem ezt a TheVR Tech csatornát és elindítom a videót és nem képes köszönni. Miért nem? Ez annyira bunkó dolog szerintem.2020. szept. 16. 17:52
2/42 anonim 

válasza:

Lehet elfelejtett. Amúgy páran akik találkoztak vele azt mondják hogy nagyon kedves
3/42 anonim 

válasza:

A legtöbb ember, aki kicsit is híresnek, fontosnak érzi magát az fennhordja az orrát. Ne hidd, hogy amit a képernyőn mutat magáról az a valóság, ritka sajnos az őszinte híresség.
4/42 A kérdező kommentje:
Egyik Tech videóban sem köszön.
2020. szept. 16. 18:33
5/42 anonim 

válasza:

Hoznia kell a trash színvonalat.
6/42 anonim 

válasza:

"Egyik Tech videóban sem köszön"
ha ez a legnagyobb baj az életben hát akkor nincs is semmi baj :D
amúgy nem bunkó ő, csak kicsit más a stílusa :D
7/42 anonim 

válasza:

"amúgy nem bunkó ő, csak kicsit más a stílusa"
Ja ez pont olyan mint hogy, nem homokos, csak a másik csapatra játszik. xD
8/42 P.O.C. 

válasza:

Csak a hatás kedvéért, vagy csak mert nem akar időt fecsérelni és egyből a lényegre tér. A végén amúgy meg elköszön mindig. Ha megfigyeled a többi videóiban a fő csatornán mindig köszön az elején és a végén is. Szóval emiatt nem lesz valaki automatikusan bunkó. Ismerek olyat bőven, hogy köszön midig, emberileg meg egy nagy nulla.
9/42 anonim 

válasza:

Én reggelente gyakran nézem a HH-t, meg előfordul, hogy a délutáni streambe is belenézek, mindig elhangzik egy "sziasztok, srácok" vagy hasonló. Még van is egy mémvideó, amiben Jani azt kérdezi, hogy "hogy szokott beköszönni ez a fåsz?".
10/42 anonim 

válasza:

Én mekiben dolgoztam és ahol voltam oda jártak. Pisti reggelente miután a Happy Hournak vége volt, Jani meg általában a barátnőjével vagy a családjával. Mind a ketten irtózatosan jófejek voltak mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!