Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TheVR Pisti miért ilyen bunkó?

TheVR Pisti miért ilyen bunkó?

Figyelt kérdés
Nézem ezt a TheVR Tech csatornát és elindítom a videót és nem képes köszönni. Miért nem? Ez annyira bunkó dolog szerintem.

2020. szept. 16. 17:52
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
60%
Mert ez vonzza a nézőit.
2020. szept. 16. 17:55
 2/42 anonim ***** válasza:
73%
Lehet elfelejtett. Amúgy páran akik találkoztak vele azt mondják hogy nagyon kedves
2020. szept. 16. 18:05
 3/42 anonim ***** válasza:
63%
A legtöbb ember, aki kicsit is híresnek, fontosnak érzi magát az fennhordja az orrát. Ne hidd, hogy amit a képernyőn mutat magáról az a valóság, ritka sajnos az őszinte híresség.
2020. szept. 16. 18:20
 4/42 A kérdező kommentje:
Egyik Tech videóban sem köszön.
2020. szept. 16. 18:33
 5/42 anonim ***** válasza:
34%
Hoznia kell a trash színvonalat.
2020. szept. 16. 18:35
 6/42 anonim ***** válasza:
76%

"Egyik Tech videóban sem köszön"

ha ez a legnagyobb baj az életben hát akkor nincs is semmi baj :D

amúgy nem bunkó ő, csak kicsit más a stílusa :D

2020. szept. 16. 19:15
 7/42 anonim ***** válasza:
36%

"amúgy nem bunkó ő, csak kicsit más a stílusa"

Ja ez pont olyan mint hogy, nem homokos, csak a másik csapatra játszik. xD

2020. szept. 16. 19:21
 8/42 P.O.C. ***** válasza:
83%
Csak a hatás kedvéért, vagy csak mert nem akar időt fecsérelni és egyből a lényegre tér. A végén amúgy meg elköszön mindig. Ha megfigyeled a többi videóiban a fő csatornán mindig köszön az elején és a végén is. Szóval emiatt nem lesz valaki automatikusan bunkó. Ismerek olyat bőven, hogy köszön midig, emberileg meg egy nagy nulla.
2020. szept. 17. 18:56
 9/42 anonim ***** válasza:
85%
Én reggelente gyakran nézem a HH-t, meg előfordul, hogy a délutáni streambe is belenézek, mindig elhangzik egy "sziasztok, srácok" vagy hasonló. Még van is egy mémvideó, amiben Jani azt kérdezi, hogy "hogy szokott beköszönni ez a fåsz?".
2020. szept. 17. 23:04
 10/42 anonim ***** válasza:
92%
Én mekiben dolgoztam és ahol voltam oda jártak. Pisti reggelente miután a Happy Hournak vége volt, Jani meg általában a barátnőjével vagy a családjával. Mind a ketten irtózatosan jófejek voltak mindig.
2020. szept. 19. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!