Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TheVR Pisti miért ilyen...

TheVR Pisti miért ilyen "undok" Janival?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon sok videójukat láttam már és nagyon csipázom is őket csak egyre gyakrabban látom hogy pisti undok janival.Amikor együtt és amikor egymás ellen játszanak is.Kicsit olyan érzésem van mintha jani a "háttérbe" lenne szorítva,folyton fura dolgokat mond neki,eléggé furán állítja be,és furán is beszél vele (ahogy egy baráttal nem nagyon szoktak)Biztos nagyon jóban vannak csak egyre gyakrabban szemet szúr ez nekem.Akinek van egy sejtése az megosztaná velem.

Előre is köszönöm

(Nem tudom pontosan melyik kategóriába írjam a kérdést,de ne kövezzetek meg érte)

2016. márc. 24. 02:32
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
dehogy Undok :D a haverok is szokták egymást "cukkolni"
2016. márc. 24. 06:56
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Ez egy jól kitalált műsor, színház, bár nem eredeti, lásd Angry Joe esetét Other Joe-val. De ezer példát mondhatnék a múltból a domináns/elnyomott párosokra, Stan és Pan, Hacsek és Sajó, stb.

A korai videóik még normálisak voltak, ordítozás, káromkodás és színészkedés nélkül, aztán rájöttek, hogy mégiscsak tizenévesek nézik a videóikat, és lesüllyedtek az ő szintjükre. A TheVR Tech csatornán teljesen normálisak.

2016. márc. 24. 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

"ahogy egy baráttal nem nagyon szoktak"

háát ha tudnád mi hogy beszélünk egymással baráti körben.. egyébként játsszák az agyukat mer kell a lájk

2016. márc. 24. 08:34
 4/9 A kérdező kommentje:
ja értem emberek ment mindenkinek a zöld. ;)
2016. márc. 24. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Menjetek el egy PlayIT-re, ott nézzétek meg hogy viselkednek. Pistinél aranyosabb és türelmesebb ember nincs és ez PlayIT-en nagyon meglátszik.
2016. máj. 30. 22:33
 6/9 anonim válasza:
89%

Utolsó válaszóló: tényleg igaz amit írtál, én voltam legutóbbi playIT-en és tényleg nagyon kedves volt.

Pl.: A dedikáló zónában ugye a sorba állás után is úgymond volt egy sor mert nem egyessével engedték be az embereket és hátul volt egy tolószékes ember és leelytette a papírt amire a dedikálást gyűjtötte, erre Pisti megkerülte a sort és felvette neki.

2016. aug. 13. 04:24
 7/9 anonim válasza:

Csak így útólag vissza olvasva tűnt fel, én nem az #5 válaszóló voltam csak az ő válaszára reagáltam.

Bocs a félreérthetőség miatt.

2016. aug. 13. 04:26
 8/9 anonim válasza:
100%
Igen, ezt én is észrevettem, és én személy szerint Janit jobban bírom, szóval egy darabig zavart is, de elmentem egy PlayIT-re, és Pisti sokkal közvetlenebb a rajongókkal. Eszméletlen türelmes és nagyon kedves. És annyit még hozzátennék, hogy sosem tudhatjuk, mi folyik a háttérben. Lehet, hogy a magánéletükben Jani a ,,felsőbbrendű", már ha lehet ilyet mondani. Én nem szeretnék bővebben nyilatkozni erről, mert csak pár mondatot beszéltem velük.
2016. aug. 19. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem undok én szerintem pisti személyisége kicsit olyan pörgős ezért az érzelmek könnyebben kijönnek rajta és néhány játék az emberben képes negatív hatást kiváltani és ez pistin jobban meglátszik de ezt janival nem b*szogatásból csinálja pár alkalommal pisti nagyon jófej aranyos tehát ugyanúgy a pozitív érzelmek is könnyebben kitörnek belőle én birom őket mind a kettőjük nagyon normális ember
2018. aug. 28. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!