Így lehetek youtube videós?
Figyelt kérdés
Van egy elég egyedi stílusom, amivel színesebbé tudnám tenni a videókat, és videóimat minőségi kamerával és mikrofonnal venném fel, illetve igényes szerkesztés lenne a videókon. Azt még pontosan nem tudom, miről videóznék, elég sok hobbim van, szerintem azokkal kapcsolatban tudnék csinálni videókat (pl. sportról, hangszerekről amiken játszok stb). Nem akarok több százezres követő tábort, ha már lenne egy 1000 feliratkozóm, nekem bőven elég lenne, még jobb is lenne szerintem ilyen underground videósnak lenni. Szerintetek lenne esélyem egy kisebb követő tábort így összehozni? 17 éves fiú vagyok egyébként.2020. júl. 27. 03:24
1/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok, viszont ahogy írtam, sokkal jobban örülnék, ha lenne egy minőségi kis csatornám, egy családias, nem nagy nézőtáborral. Persze azt se bánnám, ha híresebb lennék, de nem igazán akarnék bekerülni ilyen mainstream kategóriába, bár amit csinálni akarok, azzal szerencsére nincs erre sok esély.
2020. júl. 27. 04:13
2/5 anonim 

válasza:

Persze, miért ne? Fel vagyok egy kb 50 fős (akik aktívak) csatornára iratkozva és imádom =)
3/5 anonim 

válasza:

Meg lehet próbálni, de kb már nagyobb esély van lottót ynerni, mint yt n valami egyedit alkotni.
4/5 anonim 

válasza:

Ne is probájj meg videózni Yutubon! Én is megprobáltam de nem sikerultek jóra a videóim ezé nem szereztem sok feliratkozot.
5/5 anonim 

válasza:

#4 tehát ha neked nem ment, akkor másnak sem fog?
Kérdező: azért ez az 1000 feliratkozó sem kis kihívás. Tenni is kell azért, tudod? Oké, hogy minőségi mikrofon, kamera, igényes szerkesztés, de a legtöbb ember nem ezt nézi. Ha sikerül egy jó nézőtábort megfognod, akkor jó helyzetben vagy.
Sok szerencsét kívánok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!