YouTube-on ha egy reklámot végignézek, akkor több pénzt kap a videós, mintha átugranám?
Figyelt kérdés
Illetve minden reklámból a videós kap pénzt? Ezelatt azt értem, hogy van-e olyan reklám, amiből csak a YouTube kap pénzt?2020. ápr. 14. 03:47
1/6 anonim válasza:
Csak akkor kapnak bevételt a reklámból, ha legalább 30 másodpercet megnéznek belőle, vagy pedig ha 30 másodpercnél rövidebb, akkor ha végignézték. Átugrás esetén nincs bevétel.
2/6 anonim válasza:
Nem ertem az embereket, de komolyan, hogy lehet az adblock nelkul youtubozni??
3/6 A kérdező kommentje:
Kettes válaszolónak üzenem, hogy tudtommal a telefonos appban nincsen ilyen lehetőség, kivéve, ha előfizetek a YouTube Prémiumra. Telefonon böngészőben pedig tuti nem fogok videókat nézni, mert az nagyon macerás lenne számomra. Inkább kibírom azt az 5-10 másodpercet minden videónál.
2020. ápr. 15. 21:37
4/6 anonim válasza:
A Youtube Vanced módosított applikációban van reklámblokkoló. Nem ismerem mert nem nézek mobilról Youtube-ot, de ezt szokták ajánlani.
5/6 anonim válasza:
Furcsa, mert eleve a reklámvideókat akkor lehet átugrani, amikor már a reklám közölte a lényeget. Szóval ha tisztességes akarna lenni a google, akkor járna a videósnak a pénz a munkájáért (mármint ha munkának nevezzük a videózást :), de most a kérdés kedvéért mondjuk, hogy az).
6/6 anonim válasza:
#2: Hallottam már videóst szidni a tévét, hogy orrba-szájba tele vannak a műsorok és a filmek reklámmal, közben a videósnak ez a kritizálós videója is ugyanígy tele volt reklámokkal. :) Ez mindent elmond az egészről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!