Van arra valamilyen szabály, hogy egy youtuber videós, dohányozhat a videó készítése alatt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy van-e erre valamilyen szabályozás, vagy akkor már korhatárosan töltheti csak fel a videót.
Azért is kérdezném, mert nemnagyon láttam videóst dohányozni, még aki ugyan a hírek szerint dohányzik, az sem füstöl miközben megy a felvétel.
2020. máj. 25. 11:40
1/4 anonim válasza:
2 millió megtekintés, szerintem nincs ilyen korlátozás ;)
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy azért nem teszik, mert erre szabályt alkotott a tárhely gazdája, hanem mert ez egy írtalan "szabály", amennyiben te vagy a főszereplő a videóban. A 80-as évekig ez még elment, nekem pl. nem tetszene, ha akár egy előadó, akár egy interjúalany rágyújtana közben. Nem tart sokáig, ha felvétel, akkor bármikor meg lehet szakítani, szóval hacsak nem olyan eszköze a mondanivalódnak, ahol ennél jobb kifejezőeszközt keresve sem találni, nem nagyon ajánlott. Igen, én is dohányzom, de előadások/interjúk stb. alatt soha (ha látnak, audiochat-en bármikor..).
3/4 A kérdező kommentje:
Én mondjuk nem videózom, viszont TV helyett inkább a youtube-on nézek videókat. Eddig nem is találkoztam senkivel aki dohányzott volna. Most viszont, belefutottak egy karosszériás videóiba, az viszont a videói alatt dohányzik, de még a párját is bevonta, aki szintén ott füstölt mellette. Nekem ez elég fura, hiszen sehol a médiában nem szoktak dohányozni, meg olyan szempontból sem illik, hogy a gyerekvédelem miatt csak felnőttek nézhetnék az ő videóit.
2020. máj. 25. 23:16
4/4 anonim válasza:
Ők az underground videósok. Imádom a stílusukat, mert nem a "megjátszott" szerepbe hajszolják magukat, hanem azt adják ami a valóság. Én is rengeteg olyan videóst nézek/néztem, aki akkor csinálta meg a kávéját, kócos hajjal pizsibe elmondta amit akart, rágyújtott stb... Nekem ez a stílus jön be. De semmi baj nincs azzal, ha te ezt nem tolerálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!