YouTube - ra hogy kell feltölteni úgy videot, hogy azt ne tiltsa le?
Kíváncsiságképpen kérdezném, hogyha pl.
-Olyan zeneszámot szeretnék feltölteni, aminek lyrics-t csináltam, hogy tudják az emberek olvasni a zene közben, azt letiltanák, persze előtte feltűntetném, de azt hogy kell ?
-Vagy egy gameplay videot hogy töltsek ugy fel, hogy ne töröljék ?
Mostanában foglalkoztat a dolog, mert azt hallottam, hogy mamár tényleg mindent törölnek, ami nem a sajátod.
Bszerzed az engedélyeket és nincs ilyen problémád.
"azt hallottam, hogy mamár tényleg mindent törölnek, ami nem a sajátod."
Ez így van rendjén.
Igen, de akkor pl. ezt: [link]
miért nem törlik le, ugyan úgy szól, mint az eredeti videóklip-ben
utolsónak teljesen igaza van.
nem törölnek mindent automatikusan. a jogtulajdonos beállíthatja, hogy töröljék, reklámot jelenítsenek meg mellette, amiből ő kapja a bevételt, vagy csak statisztikai adatokat továbbítsanak neki.
ezen kívül, ha a jogtulajdonos nem vette fel a zenét a YouTube rendszerébe, vagy az algoritmus nem tudja beazonosítani, akkor eleve fel sem ismeri, így csinálni sem fog vele semmit. viszont ez idővel megváltozhat, mert később is felveheti a jogtulajdonos a rendszerbe, sőt fejleszthetnek az algoritmuson is, hogy nagyobb pontossággal találja meg a zenéket és akkor visszamenőleg is tiltásra kerülhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!