2/7 A kérdező kommentje:
És ez a program mindent mutat? Például ha valaki rácsatlakozik a wifimre, hogy ő mit csinál?
2020. jún. 30. 17:16
3/7 anonim 

válasza:

Nem, a titkosított kapcsolatok miatt ilyet nem fogsz látni, legfeljebb a felkeresett oldal címét.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát pont ilyenre gondoltam. Mi más információt lehetne még látni vagy mire gondoltál?
Ha kiírja a felkeresett oldal címét, akkor megmutatja, hogy milyen ip címről vagy hogy kell elképzelni?
2020. jún. 30. 17:43
5/7 anonim 

válasza:

Akkor nem ugyanarra gondoltunk. "rácsatlakozik a wifimre, hogy ő mit csinál" - én ez alatt azt értettem, mintha én a hálózatodon lennék és látnád hogy a kérdésed alá beírtam ezt a két kommentet, azaz nem csak monitorozás van hanem részletes megfigyelés (ki, hova, mikor, mit írt, fogadott, töltött le-fel).
6/7 A kérdező kommentje:
Mi az a monitorozás? Egyébként elég durva amit írsz nem tudtam, hogy ilyen létezik. Én csak olyanra gondoltam, hogy látom, hogy pl milyen webhelyet keresett fel valaki.
"részletes megfigyelés (ki, hova, mikor, mit írt, fogadott, töltött le-fel)." Ezt hogyan csinálják amúgy? Hogyan jelenik meg az információ?
2020. jún. 30. 17:52
7/7 anonim 

válasza:

A routereden kell trükközni a wiresharkkal / valahogy átirányítani a forgalmat, egyébként ami nem https kapcsolat, vagy nem SSL / bármilyen erős titkosítással védett, annak a teljes egészét láthatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!