Mi az, hogy a Telekom gondol egyet és Telekom Fon hálózatot készít a saját hálózatomból?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam, hogy ehez hozzájárulás szükséges és kedvezmény jár utána.2017. nov. 7. 06:10
1/6 anonim válasza:
Nem a tiedet , hanem a sajátját csinálja.
2/6 A kérdező kommentje:
De ha kihúzom akkor nem az övék....
2017. nov. 7. 08:48
3/6 A kérdező kommentje:
De, ha én gondolok egyet és reggel meló előtt lekapcsolom. Du. 5 után vissza. Akkor sokra nem mennek vele.
2017. nov. 7. 08:57
4/6 anonim válasza:
Nem a te hálózatodból, hanem csak a routerrd segítségével biztosítanak egy külön, a tiedtől teljesen független hálózatot amire a Telekomos ügyfelek rácsatlakozhatnak. És nem csak a Te routered, hanem a többi ügyfél routere segítségével is biztosítják a hálózatot. Így tulajdonképpen egész sok helyen Te is és más Telekom ügyfelek is tudnak az otthonuktòl távol internetre kapcsolódni.
5/6 A kérdező kommentje:
Tudnak csatlakozni,de elvileg ez úgy működne, hogy meg kapom az adatokat amivel én is tudok csatlakozni... Itt annyi történt, hogy tegnap még nem volt Telekom fon hálózat ma pedig már igen.
2017. nov. 7. 15:11
6/6 anonim válasza:
Postán meg fogod kapni hozzá a jelszót te is.
Egyébként amin bekapcsolták, az nem a te eszközöd, a T adja neked a szolgáltatás igénybevételéhez.
A másik pedig, hogy úgy van beállítva a csomagpriorizálás, hogy csak a megmaradó sávszélességet használja fel, amit a jogos előfizető nem használ fel.
Ezen kívül a te privát hálózatodra sem lehet rálátni a fonból, és fordítva sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!