Domain átirányítása egy másik weboldalra a saját hálózatomon? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Hali.
Szóval tegyük fel van a [link] az eredeti oldal (ezt nem az FB vel akarom megcsinálni, csak jó példa ide). Azt szeretném megcsinálni, hogyha én az itthoni internetemen rámegyek az URL jére akkor ne az eredeti oldalra dobjon, hanem egy általam létrehozott oldalra.
Pl Facebook2 oldalra.
Ez megoldható? Továbbá az megoldható, hogy a keresőmezőben fent továbbra is a [link] ot írja miközben az általam készített oldalon van?
Köszönöm annak aki tud segíteni
2019. máj. 13. 19:04
1/5 A kérdező kommentje:
Pontosabban valamit a routerben kellene csinálni, hogy minden az én hálózatomra csatlakozó eszköz az általam létrehozott oldalra menjen
2019. máj. 13. 19:36
2/5 anonim válasza:
A router nem valószínű hogy tudja, bár van olyan, amelyik igen. Az operációs rendszerben a hosts fájlban kell átírni/beírni. Azt ne kérdezd, windowson hol van pontosan, keress rá.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor sem, ha dd-wrt van a routeren a gyári firmware helyett?
Köszi, nem akartam amúgy megkérdezni :P
2019. máj. 13. 21:35
5/5 A kérdező kommentje:
Akinek kellene, szerintem itt megtaláltam a megoldást, de még nem próbáltam ki (nem vagyok otthon) szóval jöhetnek a válaszok még
2019. máj. 14. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!