Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért dobja le a wifi csak a...

Miért dobja le a wifi csak a laptopot?

Figyelt kérdés

Hali,

Adott egy Asus X550cc, benne Qualcomm Atheros AR9485WB-EG. Jó ideje az van, hogy vagy ledob a wifiről, és utána nem is látja már a hálózatot, vagy eleve se kép, se hang. Más eszközzel nincs ilyen probléma.

Azért emeltem ki, hogy milyen gép, mert már láttam máshol is, hogy szó volt erről. Ez lehet Asus betegség? Esetleg maga a wifi hardver romlott el? Próbáltam már rá keresni frissítést, újraraktam a gépet, vírusírtottam, de nem segített semmi. Valaki, valami ötlet?

2020. jún. 24. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Néha a régebbi gyári driver a jobb.
2020. jún. 24. 23:49
 2/5 anonim válasza:
100%
Kérdező, igen lehet, nekem is Asusom van és detto ugyanaz a problémám :D. Ha alvóüzemmódba rakom a windowst vagy újraindítom sokszor a hálózati adapter nem indul be. Ahogy Doszka helyesen megválaszolta, sokszor a régi driver javít a problémán. Nálam egy régebbi atheros driver hozta rendbe.
2020. jún. 25. 01:17
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

Nem driver, csupan beallitas problema.

Energiatakarékosság miatt a Windows le tud kapcsolni par dolgot laptopon. Az adapter beallitasaiban kell beallitani hogy ne kapcsolja ki magatol.

2020. jún. 25. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A felesegem laptopjat a mult heten allitottam at, azota nem dobja le wifirol.

Akik lepontoztak biztos tudnak jobb megoldast...

2020. jún. 25. 19:51
 5/5 anonim válasza:
A beállítás standard megoldás lévén nem mindig orvosolja a problémát, valószínűleg ezért lett lepontozva a válasz. Vagy ez, vagy az, vagy mindkettő lehet a gond.
2020. jún. 28. 00:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!