Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet, hogy ezért tiltja le a...

Lehet, hogy ezért tiltja le a barátomat?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. A barátommal gyakran beszélünk a szexről az instagramon vagy a facebookon. És folyton letiltom. Elméletileg én tiltom le őt, gyakorlatilag meg a fiókom önállósítja magát. Ez lehet azért, mert még nem vagyok 18?

2020. jún. 24. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Valaki be tud lépni a fiókodba. Ilyen dolgok nem történnek csak úgy.

A legelső az email fiók jelszavának a megváltoztatása, és a kétlépcsős azonosítás bekapcsolása.

Miután ez megvan, jöhet az összes többi jelszóváltoztatás és természetesen kétlépcsős azonosítás.

2020. jún. 24. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Más tiltja le. Valaki belép hozzád.
2020. jún. 24. 22:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
WTF? Anyukád nem szabadult rá véletlen a fiókodra? Gondold át, ki férhet hozzá a gépedhez, telefonodhoz rajtad kívül.
2020. jún. 24. 22:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Fel sem tudja oldani 😅 igazából addig nem volt semmi baj, de miután elkezdtünk erről a témáról beszélni, mindig letiltja. De van, hogy feloldom, írok neki, és közben tiltja le
2020. jún. 24. 22:56
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

A Facebookon/Instagrammon - pont a legnagyobb hírszerző szervezetnél - beszélgetni kényes témáktól, nem épp jó ötlet.

A Nagy Testvér figyel benneteket és cenzúráz.

Inkább használjatok olyan csevegőszoftvereket, amelyekben alapból van végponttól-végpontig tartó titkosítás - mint például:

* [link]

* [link]

vagy legalább bekapcsolható:

* [link]

* [link]

2020. jún. 24. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg olvassa a Chat-et a facebook. :) Vagy legalábbis tudja miről beszélsz. Mi beszéltünk egy témáról és kizárólag csak a Messengerben, és utána egyből olyan reklámok jelentek meg, pedig még rá sem kerestem sehol sem, és ismerősőmnél is...

De attól, hogy a chaten írogattok a szexről még nem fog letiltani.

2020. jún. 24. 23:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon egyetlen üzenet sem privát!

És amúgy előfordul, hogy random tilt, jelöl stb.

Történnek érdekes dolgok..

Ez az egyik ok a millió közül, hogy két éve töröltem magam.

Egy undorító bughalmaz az egész

2020. jún. 24. 23:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose volt olyan, hogy letiltott volna bárkit is vagy bejelölt volna bárkit is ...
2020. jún. 24. 23:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

5/8

"Inkább használjatok olyan csevegőszoftvereket, amelyekben alapból van végponttól-végpontig tartó titkosítás"

A Whatsappban és a Line-ban is van, ezek ismertebbek talán. De egyébként a messengerben is bekapcsolható, csak sokan nem tudják (meg fura is használni, mert titkos chat a neve, és magyarázatra szorul, ha valamelyik ismerősöddel bekapcsolod :D )

2020. jún. 24. 23:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a messengerben ilyen téren nem bíznék, és a whatsapp is a facebook tulajdona (és facebookon keresztül egyszer vissza is sikerült keresni whatsapp üzenetet)

Én kizárólag a LINE-t használom.

2020. jún. 24. 23:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!