Lehet, hogy ezért tiltja le a barátomat?

Nem. Valaki be tud lépni a fiókodba. Ilyen dolgok nem történnek csak úgy.
A legelső az email fiók jelszavának a megváltoztatása, és a kétlépcsős azonosítás bekapcsolása.
Miután ez megvan, jöhet az összes többi jelszóváltoztatás és természetesen kétlépcsős azonosítás.

A Facebookon/Instagrammon - pont a legnagyobb hírszerző szervezetnél - beszélgetni kényes témáktól, nem épp jó ötlet.
A Nagy Testvér figyel benneteket és cenzúráz.
Inkább használjatok olyan csevegőszoftvereket, amelyekben alapból van végponttól-végpontig tartó titkosítás - mint például:
* [link]
* [link]
vagy legalább bekapcsolható:
* [link]
* [link]

Tényleg olvassa a Chat-et a facebook. :) Vagy legalábbis tudja miről beszélsz. Mi beszéltünk egy témáról és kizárólag csak a Messengerben, és utána egyből olyan reklámok jelentek meg, pedig még rá sem kerestem sehol sem, és ismerősőmnél is...
De attól, hogy a chaten írogattok a szexről még nem fog letiltani.

Facebookon egyetlen üzenet sem privát!
És amúgy előfordul, hogy random tilt, jelöl stb.
Történnek érdekes dolgok..
Ez az egyik ok a millió közül, hogy két éve töröltem magam.
Egy undorító bughalmaz az egész

5/8
"Inkább használjatok olyan csevegőszoftvereket, amelyekben alapból van végponttól-végpontig tartó titkosítás"
A Whatsappban és a Line-ban is van, ezek ismertebbek talán. De egyébként a messengerben is bekapcsolható, csak sokan nem tudják (meg fura is használni, mert titkos chat a neve, és magyarázatra szorul, ha valamelyik ismerősöddel bekapcsolod :D )

Hát én a messengerben ilyen téren nem bíznék, és a whatsapp is a facebook tulajdona (és facebookon keresztül egyszer vissza is sikerült keresni whatsapp üzenetet)
Én kizárólag a LINE-t használom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!