Honnan töltsem le az utorrentet?

Én már egy ideje elengedtem a μTorrent.
Futása közben 100%-on pörög a proci a semmire. Valószínűleg távolról használják a felhasználós erőforrásait, isten tudja milyen célokra.
A Deluge-al nem volt ilyen negatív tapasztatalom.

Beírod a keresőbe, hogy utorrent:
és az első találat egyből a hivatalos oldalára vezet:
oldalt
meg az uTorrent-ről szóló Wikipedia-cikk zanzásított változata, illetve a Wikipedia-cikkre:
való hivatkozás, ahol szerepel az uTorrent hivatalos oldala is.
Egyébként ehhez hasonló kérdést itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
már feltettél, ahol elmondták, hogy érdemes tartózkodni ettől a klienstől.
Zárt forráskódú (nem érhető el az a forráskód, amiben a programot írták, így nem ellenőrizhető le, mit csinál a gépeden), reklámokat/kártevőket/kéretlen programokat tartalmaz(ott) (és tartalmaz: [link] ).
Helyette ott van:
* a Deluge: [link]
* vagy a qBittorrent: [link]
mind a kettő nyílt forrású, ingyenes, nem tartalmaz reklámokat és egyéb nyalánkságokat.

#6: Jó az is (ugyancsak ingyenes, nyílt forrású, reklámmentes, multiplatform), csak azt inkább Linuxra/BSD-re fejlesztik - Windows esetében "early preview" (előzetes kiadás) státuszban van.
Ami nekem kicsit hiányérzetem van a Transmissionnal kapcsolatban, hogy kevés beállítási lehetőség van benne (például nem állíthatsz benne be proxyt, vagy a kliens típusának elrejtését, stb...) - viszont kicsi a gépigénye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!