Aki törölte magát a Facebookról az, hogy oldotta meg a vele járó űrt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy én a kollegáimnak ha kell valami kép a munkához, vagy a tanuláshoz infó valakitől itt intézem mert itt van mindenki. Viszont nagyon útálom egyébként a Facebookot.2020. jún. 1. 13:58
11/14 anonim válasza:
Telegram, signal ha számít az adatvédelem.
12/14 anonim válasza:
Nem töröltem magam, de messengeren kívül nem használom semmire, nem töltök fel és nem is böngészek rajta semmilyen tartalmat(nem megfontolásból, csak már nem érdekel), az értesítéseket pedig letiltottam. Nem törlöm, mert marha kényelmes egyetlen kattintással regisztrálni vele kb bárhova, örülök hogy van egy hely ahol minden ismerőst elérek ha kell, meg amúgy is miért törölném, msn t sem töröltem anno, hiába nem használtam, vagy xfire t, vagy myvipet, vagy iwiwet, vagy.. Nem kér enni. Lehet így is használni, ha nem akarsz aktívan részt venni ne tedd és le van a gond.
13/14 anonim válasza:
#12 adom a válaszod. Én is kb. így használom, sosem posztolok semmit, max kedvességből egy családtagnak ha valamit terjeszteni akar, majd le is szedem utólag a posztot ha lecsengett, de ennyi. Üzenetváltásra tökéletes, meg na jó, bent vagyok egy-két zárt csoportban is, de ott sem írok szinte semmit, csak figyelem a posztokat (mert engem érdeklő témával kapcsolatosak ezek a csoportok).
14/14 anonim válasza:
#13 én most kb csoportot használok a teljes fosbookból, de abból sincs sok örömöm. Az üzenetek kb 5-10%-a ami oda való és kb 1% az ami nekem is hasznos. (vagy legalábbis érint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!