Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Aki törölte magát a Facebookró...

Aki törölte magát a Facebookról az, hogy oldotta meg a vele járó űrt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy én a kollegáimnak ha kell valami kép a munkához, vagy a tanuláshoz infó valakitől itt intézem mert itt van mindenki. Viszont nagyon útálom egyébként a Facebookot.
2020. jún. 1. 13:58
1 2
 1/14 anonim válasza:
92%
Viber
2020. jún. 1. 14:10
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

Én nem töröltem magam, de nálam jobban szerintem senki nem utálhatja!

Azért nem töröltem még magam, mert tényleg mindenki ott van, aki számít (Suli, család, barátok).

Sajnos jelenleg még nincs olyan szolgáltatás, amely teljesen helyettesíteni tudná a Facebookot, és az Instagramot (Az Instagramot azért soroltam ide, mert a két projekt egy kézben van).

Talán a Viber az, amit a legtöbben használnak a Facebook szolgáltatásai mellett.

2020. jún. 1. 14:39
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Ha kép kell, eredetiben küldöm el e-mailben.

Azonnali üzenetküldésre: LINE Free calls & messages.

Facebook törlése után nemhogy "űrt" nem éreztem, hanem valósággal "felszabadultam"

2020. jún. 1. 15:24
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

#2 én csak annyira utáltam a facebookot, hogy nem néztem, hogy ki nem lép tovább, pár egykori baráttal megszakadt a kapcsolat, de mindenkinek megmondtam, hogy vagy a facebook vagy én.

Persze ez nem azt jelenti, hogy törölje magát, hanem hogy ha akar, akkor tudja, hogy hol talál meg facen kívül...

2020. jún. 1. 15:27
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

#2: "Azért nem töröltem még magam, mert tényleg mindenki ott van, aki számít"

Aki számít, azzal facebook nélkül is lehet tartani a kapcsolatot.

Egyébként meg mit szolgáltat a facebook, amit nem lehet helyettesíteni? Mit adott a facebook, ami nem létezett előtte?

2020. jún. 1. 16:28
 6/14 anonim ***** válasza:
44%

"hogy oldotta meg a vele járó űrt?"

Kítöltöttem az űrt borral... ;)

2020. jún. 1. 18:30
 7/14 anonim ***** válasza:
77%

"Egyébként meg mit szolgáltat a facebook, amit nem lehet helyettesíteni? Mit adott a facebook, ami nem létezett előtte?"

Piacot egy helyre terelve a vállalkozásomnak. Azért vagyok fenn, mert az üzletnek kell. Ez van, oda kell mennem, ahol a tömeg gyülekezik. De boldogan törölném magam holnap reggel akár. Vállalkozás előtt nem is voltam fent. Most meg... naponta... ne tudd meg.

2020. jún. 8. 00:21
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Sosem értettem az ilyen véglet embereket, a facebookot úgy is lehet ignorálni ha nem törlöd magad. Van messenger része teljesen külön, üzenetváltásra bőven elég, az idővonaladról egyszerűen kijelentkezel és ennyi. Ha nincs ennyi önkontrollod törölni is teljesen fölösleges, mert 2 nap múlva vissza állítod/regisztrálsz.
2020. jún. 8. 09:47
 9/14 anonim ***** válasza:
41%

"a facebookot úgy is lehet ignorálni ha nem törlöd magad."

Ez igaz, viszont a facebook nem fog ignorálni téged :)

Én 2018-ban töröltem magm, előtte is megvoltam nélküle, de azóta még jobb :)

Minden olyan alkalmazást, ammi a facebook tulajdonában van (messenger, whatsapp, instagram, stb) töröltem, nem használom, stb.

Megvan rá a nyomós okom!

2020. jún. 8. 13:41
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

Általában az ismerőseim, akik törölték magukat, 2 hétig vígan elvoltak, büszkélkedtek, hogy ők nem FBztak majd találtak valami ürügyet, hogy visszamenjenek.

Szóval, amíg van valami, ami odaköt, addig ne töröld magad, mert úgyis vissza fogodagad tenni.

Simán lehet, hogy iilépsz a hírfolyamból, azt letörlöd a mobilról és csak a messengert használod.

De, ha mindenképp letörölnéd magad, van viber, Skype, tumblr, stb.

2020. jún. 8. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!