Van itt olyan aki törölte magát facebookról, és ha igen, miért?
Azért mert személyes adatokat kért, hogy tovább használhassam.
Művésznévvel regisztráltam, amiről hivatalos (állami) papírom van, hogy a művésznév az enyém. A fb viszont 1 hetet adott, hogy a személyi igazolványom másolatát küldjem el neki... viszont eleve olyan okmányt kért, ahol a rendes nevem szerepelt és módosíttatni akarta a művészt a rendesre.
Elküldtem a művésznevemet, ahol szerepel az okiraton a rendes név és a művésznév is. Nem fogadta el.
A művésznevemet nem voltam hajlandó átírni a rendes nevemre, amit aztán személyigazolvánnyal kellett volna alátámasztanom, inkább töröltem az egészet.
Egy magán oldalnak semmi köze az én személyes adataimhoz. Eleve már telefonszám nélkül csak csökkentett funkciókkal működött az oldal, így hogy még a rá nem tartozó adataimat is akarta, betelt a pohár.
Egy hivatalos szervezet joggal kérhet igazolványt, de azért egy magán honlapnak semmi köze nincs hozzá.
A hiánya nem zavar, mivel a baráti körömmel a való életben tartom a kapcsolatot (korábban is így volt), nem pedig virtuálisan és nem hiányoznak az életemből a beszólogatások, meg az idióta oda nem illő képek, írások. "Reklámozni" meg máshol is tudom magam a művésznevemmel, ahol amúgy több megkeresést kapok, mint a fb-n töltött évek alatt, ahol eleve csak kamu felkérések voltak (szerencsére még időben kiderült).
Szóval az adatvédelmi okok miatt nem vagyok az oldalon, illetve nem vagyok netfüggő, hogy ott éljem az életem, továbbá így sok idióta embert el tudok kerülni... ja és még 1: mivel fellépéseket kerestem, több helynek is írtam, ám 10-ből 9 meg sem kapta, mert egyéb vagy kiszűrt üzenetként ért célba. Volt ahonnan fél évvel később kaptam választ. Tehát kommunikációra is használhatatlan az oldal. Inkább mail vagy telefonszám, mint potyára elküldött üzenetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!