Miért nem láttom az iwiwen h a volt barátomnak kilett az ujismeröse?
Figyelt kérdés
kezdöoldalán van kiirva minden amit ismerösöd csinál:h ujképet tett fel meg ezt meg azt megváltoztatta és azt is mutatja h ki lett az ujismerös.2010. júl. 29. 19:16
1/2 anonim válasza:
Azért nem, mert kib4sz0ttul nem tudsz írni, te idióta!!!!!!!!!! B4szki, hogy lehet valaki ekkora lúzer, hogy nem lehet elolvasni azt, amit az anyanyelvén leír! Tanuljál, cseszd meg, ne ezzel foglalkozzál!!!!
2/2 anonim válasza:
Én is voltam 12-18 éves, sose voltam jó tanuló, de írni tudtam azért rendesen.
Nem tudom kérdező mivan veled, valószinű hogy tényleg csak a hülyeséggel foglalkozol, de azért aki iskolába jár annak alapkövetelmény...
De hogy ne sírjon a szád, kérdésre válaszolva: nem tudod megnézni hogy iwiwen kinek ki az új ismerőse.
Ehhez se kell sok ész, én havonta egyszer lépek be, tele van minden szarral: új képet töltött, hozzászolást, lovehunter stb. kivéve az új ismerőst, szerinted kérdező akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!