Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem láttom az iwiwen h...

Miért nem láttom az iwiwen h a volt barátomnak kilett az ujismeröse?

Figyelt kérdés
kezdöoldalán van kiirva minden amit ismerösöd csinál:h ujképet tett fel meg ezt meg azt megváltoztatta és azt is mutatja h ki lett az ujismerös.
2010. júl. 29. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért nem, mert kib4sz0ttul nem tudsz írni, te idióta!!!!!!!!!! B4szki, hogy lehet valaki ekkora lúzer, hogy nem lehet elolvasni azt, amit az anyanyelvén leír! Tanuljál, cseszd meg, ne ezzel foglalkozzál!!!!
2010. júl. 29. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is voltam 12-18 éves, sose voltam jó tanuló, de írni tudtam azért rendesen.

Nem tudom kérdező mivan veled, valószinű hogy tényleg csak a hülyeséggel foglalkozol, de azért aki iskolába jár annak alapkövetelmény...

De hogy ne sírjon a szád, kérdésre válaszolva: nem tudod megnézni hogy iwiwen kinek ki az új ismerőse.

Ehhez se kell sok ész, én havonta egyszer lépek be, tele van minden szarral: új képet töltött, hozzászolást, lovehunter stb. kivéve az új ismerőst, szerinted kérdező akkor?

2010. júl. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!