Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van a barátomnak egy p 4-es...

Bari Zoltán kérdése:

Van a barátomnak egy p 4-es gépe windows xp sp3-al felszerettem volna telepíteni a vodafonos internet modemet de a gép telepítés közben lefagy teljesen a net farmwork közben mit tegyek?

Figyelt kérdés
A gépben 2800 próceszor 512 ram integrált videó 256 ra felhúzva
2010. okt. 2. 06:33
 1/7 anonim válasza:
nem fagy le csak ha a netnek "nem tetszik" az XP akkor kicsit sokáig "gondolkodik" (mind1 h mien gép) nekem is ezt csinálta, de egy idő után továbbmegy a telepités
2010. okt. 2. 10:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Előző gépem P4-es és hasonló teljesítményű volt, három éve az USB modemet (E220) ugyanilyen nehezen és lassan telepítette. Válassz másik USB portot, lehetőleg előlapit (hátul gyengébb a térerő), az összes eddigit töröld le. Bár lehet, hogy a tűzfalad blokkolja. Ha még így se megy, hívd fel a 1270-et, segítenek. Nekem már másfél éve 2 magú porcis gépem van XP-vel, a Vodafone stickkel tökéletesen működik.
2010. okt. 2. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a Windows NET keretrendszer frissitése okozza? Nekem nem ment az Automatikussal, a rendszergazdai fiókról Internet Explorer8-al Windows Update. ActiveX megkeresi, mi kell a gépre, aztán Egyéni. A letöltés sajnos lassú (USB stickkel, ez is Vodás). Mintha a Vodafone a nagyobb frissitési fájlokat torrentként érzékelné! Éppen ideje lenne, ha végre észrevennék, ingyenes vírusirtó és egyéb programok letöltésénél ugyanezt teszi! Ez a Vodafone torrent-mániája (tiltás) miatti marhaság.
2010. okt. 2. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra a sticket.
2010. okt. 2. 21:31
 5/7 A kérdező kommentje:

lehet hogy buta vagyok mi az a stik hogyan telepítsem újra? amúgy teljesen lefagy az egér kurzor sem mozdul tehát teljesen lefagy így egyáltalán nem tudom használni és köszönöm a segítséget

most tettem fel az xp sp3-at tetem fel windows 7-et azon sikerült a telepítése itt viszont az indításkor fagy le mert kicsi a gép hozzá tehát ez a megoldás nem jó

2010. okt. 3. 00:42
 6/7 A kérdező kommentje:
6 usb port van rajta mind a hatnál ugyan az teljesen lefagy
2010. okt. 3. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor azt tisztázzuk, mi az eszköz? Mobiltelefon vagy USB modem (stick)? Egyébként ha egyik USB portra sem lehet telepíteni, ott a Windows-zal van gond. Alighanem virusos a gép.

A stick telepítése: csak EGY portra szabad és mindig ugyanazt használd azon a gépen! Nem lehet összevissza csatlakoztatni. SIM kártyát vedd ki, USB portba dugd be, Windows felismeri az eszközt, jobb sarokban a Tálcán ezt jelzi is. Amikor kéri, bele kell tenni a SIM kártyát és befejezi a telepítést. A szabályos be- és kilépésre nagyon kényes, erre vigyázni kell.

2010. okt. 3. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!