MSN-en barátomnak van cam-je nekem nincs, rákattintok ikonra akkor én elvileg látom őt, igaz (ha jóváhagyja a felkérést)?
Figyelt kérdés
A lényeg viszont, hogy ezt csak én látom, vagy valaki más is? Tehát a többi barátjának is ugyanúgy felkérést kell küldenie, és neki mindegyiket egyesével jóvá kell hagyni? Lehetséges e, hogy publikussá tegye az adást, illetve, ha már engem jóváhagyott, akkor én tegyem publikussá (értsd: többet ne kelljen senkinek sem felkérni/jóváhagyni)? Van ilyen beállítás?2010. nov. 2. 22:00
1/4 anonim válasza:
nem tudom mit mondasz..de nézd meg az Msn beállitásoknál.
amugy meg ha te fent vagy az msn.en és akkor csak te 1 emberrel tudc kamerázni. 2 emberrel már nem engedi.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, értem, tehát akkor az nem lehet, hogy pl. egyszerre négyen nézzük ugyanazt az adást/cam-et?
2010. nov. 2. 22:17
3/4 A kérdező kommentje:
Még valami, ha MSN-en nem lehetséges, akkor más programmal, például Skype -pal?
2010. nov. 2. 22:19
4/4 vagyokakilehetek válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!