Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A rendőrség szerintetek...

A rendőrség szerintetek figyeli a Google t ????

Figyelt kérdés
Tehát figyelve lehet szerintetek a Google már mint ki mit ír be a keresésbe azt tudhassak szerintetek? Vagy rátudhatnak kapcsolódni a gépekhez?
2020. máj. 14. 00:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodj el azon, hogy ennek mi értelme lenne egyáltalán?
2020. máj. 14. 00:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát például az hogy ki mit ír be a Google a ki mit keres mert manapság interneten például beirok valamit hogy betörők iskolába és ez csak egy dolog akkor valaki nyomoz mondjuk drogok után stb elképzelhető hogy figyelve van
2020. máj. 14. 00:50
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Ha nincs okuk figyelni valakit, akkor nem teszik. Ilyesmire kapacitás sem lenne.

Ha valamiért gyanúba keveredsz akkor persze simán kikérik az adatokat rólad, hogy miket csináltál online amiket esetleg nem lett volna szabad.

2020. máj. 14. 00:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Az mit jelent szerinted hogy online mit csináltam például miket írtam be a keresésbe a Google a azt tudhassak?
2020. máj. 14. 00:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1. A rendőrség nem tudja ezt figyelni, mivel a kapcsolat a Google és te közted titkosított (HTTPS protokoll).

2. A rendőrség nem figyelheti folyamatosan bárkinek az Internet-kapcsolatát - ezt jogszabályok (kis hazánkban például a 1994. évi XXXIV. törvény a Rendőrségről: [link] ) szabályozzák - csak nyomós indok (bűncselekmény) esetén.

3. Harmadik fél nem - így a rendőség sem - tud automatikusan hozzáférni a Google rendszereihez - ez adatvédelmi bonyodalmakhoz vezetne.

Nyomós indok esetén viszont a Google együttműködhet a nyomozóhatóságokkal és bizonyos adatokat megoszthat velük.

Bővebben erről a Google adatvédelmi nyilatkozatában olvashatsz:

[link]

2020. máj. 14. 00:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Aha köszi szépen a választ
2020. máj. 14. 00:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#2: Tehát, ha én betörési technikákra keresek rá a neten, akkor betörő vagyok? Vagy ha betörő vagyok és rákeresek ilyen tartalmakra, akkor azzal bizonyítva van... mi is?
2020. máj. 14. 01:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem igen
2020. máj. 14. 08:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy talán É-Koreában és Kínában rád húzzák a bűncselekményt, ha ilyen tartalmakra keresel rá, de szerencsére Európában és a világ többi részén más a politikai helyzet. :)
2020. máj. 14. 11:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Aha köszi szepen
2020. máj. 14. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!