Hogyan javíthatnék a wifi sebességen saját router nélkül (kép)?
Vezetéken tökéletes a net 900/300. Az ONT szobájában a wifi 100/100. Másik szobában 70/70. De a másik szoba legtávolabbi végében kampó. Nincs valami beállítás az ONT admin felületén, amivel csak egy kicsit, nem többet, mint 10Mbit-et fel lehetne javítani a kapcsolatot? Így néz ki a beállítás jelenleg (default):
Routert nem akarok venni.
Bíztam benne, hogy majd te idejössz okoskodni. Mert hát csak arra való vagy, ha már ismeretlenül is tudod, hogy nekem milyen környezet van itthon :D
De igaz amúgy, 1500-ért is kapsz már routert. Nagy találmány volt kitalálni, hogy Digi, persze ez Mo-n fszság lenne, mert pl a Telekom pont ilyen modemmel dolgozik (báászki, véletlenül nálam is ez van), de mivel romániai régió van belőve, ezért pont lehetne Digi.
Én azért adtam ám két ötletet is, amivel megoldhatja pénz nélkül, de te csak nekem osztottad az észt :D
Ez meg nettó ostobaság: Ahhoz az ajánlott MINIMUM router az Asus RT-AC1200GU - ezt te is tudod. Ezért kár itt fröcsögni.
#10: Óvatosan a falusi net leszólásával, én is falun lakom és már 3 éve optika van, akár 2 Gbps -ot is lehet köttetni bárkinek és atom stabil. Eközben debreceni kollégának upc van. Állandóan panaszkodik rá.
Amúgy való igaz, 2500 Ft -ért árult használt router, max G vagy Lite N -es. Még a jelenleginél is rosszabb sebességet produkálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!