Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan javíthatnék a wifi...

Hogyan javíthatnék a wifi sebességen saját router nélkül (kép)?

Figyelt kérdés

Vezetéken tökéletes a net 900/300. Az ONT szobájában a wifi 100/100. Másik szobában 70/70. De a másik szoba legtávolabbi végében kampó. Nincs valami beállítás az ONT admin felületén, amivel csak egy kicsit, nem többet, mint 10Mbit-et fel lehetne javítani a kapcsolatot? Így néz ki a beállítás jelenleg (default):

[link]

Routert nem akarok venni.

2020. máj. 11. 00:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%

Bíztam benne, hogy majd te idejössz okoskodni. Mert hát csak arra való vagy, ha már ismeretlenül is tudod, hogy nekem milyen környezet van itthon :D

De igaz amúgy, 1500-ért is kapsz már routert. Nagy találmány volt kitalálni, hogy Digi, persze ez Mo-n fszság lenne, mert pl a Telekom pont ilyen modemmel dolgozik (báászki, véletlenül nálam is ez van), de mivel romániai régió van belőve, ezért pont lehetne Digi.

Én azért adtam ám két ötletet is, amivel megoldhatja pénz nélkül, de te csak nekem osztottad az észt :D

Ez meg nettó ostobaság: Ahhoz az ajánlott MINIMUM router az Asus RT-AC1200GU - ezt te is tudod. Ezért kár itt fröcsögni.

2020. máj. 11. 10:24
 12/15 P.O.C. ***** válasza:

#10: Óvatosan a falusi net leszólásával, én is falun lakom és már 3 éve optika van, akár 2 Gbps -ot is lehet köttetni bárkinek és atom stabil. Eközben debreceni kollégának upc van. Állandóan panaszkodik rá.

Amúgy való igaz, 2500 Ft -ért árult használt router, max G vagy Lite N -es. Még a jelenleginél is rosszabb sebességet produkálna.

2020. máj. 11. 10:25
 13/15 anonim válasza:
Nincs szánalmasabb azoknál, akik a lepontozás miatt rinyálnak.
2020. máj. 11. 10:32
 14/15 anonim válasza:
11, te nem ötletet adtál, hanem minősítetted a kérdezőt, annélkül, hogy bármit tudnál róla, majd amikor pár perc múlva veled csinálták ugyanezt, azt már kikérted magadnak. Ez mindent elárul rólad.
2020. máj. 11. 10:39
 15/15 Alex Fly ***** válasza:
A 6. Kommentben feltett kérdésre: ha van mobiltelefonod, akkor telepíted a Wifi manager nevű appot. Aztán elindítod, pár másodperc alatt megkeresi és kiírja az elérhető hálózatokat. Ha végzett, a státuszsorban ráböksz az iránytű ikonra - ekkor szépen megmutatja, hogy a megtalált hálózatok melyik csatornán működnek. Ezután már ki tudod választani azt, ahol nem zavarja semmi a tiédet...
2020. máj. 12. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!