1/6 anonim 

válasza:

Igen,mondjuk nem tudom hogy annyi,de igen jó.
2/6 anonim 

válasza:

Koreabol gyakorizol?
Minél kevesebb annál jobb, bár ez gondolom csak a szolgáltató mérése.
3/6 anonim 

válasza:

Jó (bár van ennél erősebb, de nekem pl. nagyon nyenge a netem szóval az enyémhez képest kitűnő).
5/6 anonim 

válasza:

5-ös mi?
Osztályzatú?
Másodperc? Milliszekundum?
És mit, hogyan pingelsz?
A routered? A szolgáltatód átjáróját? A BIX-et (vagy egy ott található magyarországi szervert)? Kábelesen vagy vezeték nélkül?
Mennyi, milyen méretű csomagból? Milyen csomagveszteség, szórás mellett?
Mert ha ez millimásodperc és valami országon belüli szervert pingelsz akár lehet jó is - bár vannak "emberek", akik ezért már telefont ragadnak és nyomdafestéket nem bíró hangnemben szidják az Internet-szolgáltató szegény ügyfélszolgálatosát, hogy ez sz*r, és lemondja az előfizetést, mert ez nem állapot, stb...
6/6 anonim 

válasza:

optikai kábelen a szolgáltatóm szerverére a pin 2-5 ms között szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!